Chapo Strong Mint nikotiinipussien arvostelu

Chapo Strong Mint arvostelu

Chapo Strong Mint nikotiinipussit on valmistettu Ruotsissa. Tunnetusti parhailla nuuskilla ja nikotiinipusseilla on tapana tulla Ruotsista, sillä siellä niiden valmistamisen taito kulkee veressä. Mikä sitten tekee Chapo Strong Mint nikotiinipusseista hyviä?

Mikä on Chapo Strong Mint?

Chapo Strong Mint on Ruotsista peräisin oleva nikotiinipussi. Perinteisiä minttupusseja on olemassa todella paljon, mutta niiden välillä on silti isoja eroja. Voi vaatia aikaa löytää omille makunystyröilleen se sopivin. Chapo Strong Mint nikotiinipussissa on erityisesti panostettu pussin laatuun ja makuun. Porauksen kanssa on hieman himmailtu, mutta ei perinteinen nuuska ole myöskään todella poraavaa, kuten vaikkapa Denssi Brain Freeze nikotiinipussit.

Chapo Strong Mint nikotiinipussit arvostelu

Miten Chapo Strong Mint toimii?

Chapo Strong Mint nikotiinipussissa makuna on todella voimakas minttu. Maku on perinteinen, mutta toimiva, eikä siinä ole valittamista. Lisäksi maku kestää mukavan pitkään. Poraus sen sijaan on kehnon puoleinen. Sitä löytyy, mutta voisi löytyä enemmän. Kyllä Chapolla taltuttaa nuuskan himon mennen tullen.

Kenelle Chapo Strong Mint sopii?

Chapo Strong Mint on nuuskaajalle huippuvalinta. Chapo Strong Mint jokseenkin muistuttaa perinteisiä ruotsalaisia nuuskia, joten siltä kannalta sen pitäisi toimia entisellä nuuskaajalla hyvin. Tupakoitsijan kannattaa sen sijaan miettiä omien mieltymyksiensä perusteella, että voisiko Chapo sopia. Vieno poraus voi olla joillekin entisistä tupakoitsijoista liikaa.

Chapo Strong Mint nikotiinipussi arvostelu

Chapo Stong Mint nikotiinipusseissa pisti silmään ensimmäisenä kiekko. Kiekko on näyttävä ja herättää epäilemättä huomiota. Tärkeämpi tietenkin on sisältö kuitenkin. Pussit tuntuvat laadukkailta, eikä niissä ole moittimista. Ne ovat 0,6g kokoisia, joka on miellyttävä koko huulen alla. Lisäksi maku tulee mukavasti esille hennon porauksen saattelemana.

Chapo Strong Mint nikotiinipussi yhteenvetona

Kokonaisuudessaan Chapo Strong Mint on yksi parhaista nikotiinipusseista. Kaikki asiat toimii, kuin kuuluukin ja vaikka poraus ei erityisen kova ollutkaan, niin tulee tästä heittämällä yksi suosikeista.

  • Hinta: Erittäin hyvä hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Vahva minttu
  • Pussi: Mukava 0,6g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Porausta löytyy, voisi olla enemmän

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *