Dope Ice Mango nikotiinipussi arvostelu

Dope Ice Mango arvostelu

Dope Ice Mango nikotiinipussit kuuluvat Dope tuoteperheeseen. Ice Mangon lisäksi tuoteperheeseen kuuluu Freeze, Ice Cool, Lime Smash ja uusin tulokas eli Melon. Ice Cool ja Freeze ovat perusmakuja, jotka toimii todella hyvin, mutta miten on, toimiiko Dope Ice Mango yhtä hyvin?

Mikä on Dope Ice Mango?

Dope Ice Mango on nimensä mukaisesti mangon makuinen nikotiinipussi, josta löytyy myös viileyttä. Nikotiinipussit ovat auttaneet monia esimerkiksi nuuskan tai tupakoinnin lopetuksessa. Nikotiinipusseissa on merkittäviä eroja, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi siihen sopiiko kyseinen pussi tupakoinnin vai nuuskan lopettajalle paremmin. Tietysti omilla mieltymyksillä on myös suuri merkitys.

Dope Ice Mango nikotiinipussit

Miten Dope Ice Mango toimii?

Dope Ice Mango nikotiinipussilta luvattiin todella voimakasta makua ja sitä todellakin on. Perinteisten minttupussien jälkeen on mukavaa käyttää jotain erilaista ja siihen tarkoitukseen tämä on loistava. Voimakas mangon maku vie myös mukavasti makean himoa.

Kenelle Dope Ice Mango sopii?

Dope Ice Mango on loistava valinta makean ystäville. Voimakasta makua siivittää kuitenkin myös kevyt poraus, joka voi tuntua tottumattomalla ikävältä. Poraus on kuitenkin kohtuullinen ja voimakas maku on huomattavasti enemmän esillä.

Dope Melon nikotiinipussi

Dope Ice Mango nikotiinipussi arvostelu

Dope Ice Mangossa itse nikotiinipussit ovat mukavan pehmoisia ja kosteita. Suutuntuma on todella miellyttävä ja vahva. Vaikka itse porausta ei erityisesti olekaan, niin pussi ei ole ollenkaan tylsä tai huono, sillä herkullinen ja voimakas maku korvaa sen ja on samalla todella kivaa vaihtelua.

Dope Ice Mango yhteenvetona

Kokonaisuudessaan Dope Ice Mango nikotiinipussi tarjoaa miellyttävän erilaisen kokemuksen. Vaihtelua kaipaavan kannattaa ehdottomasti kokeilla kyseistä nikotiinipussia.

  • Hinta: 4,99-5,90 €
  • Maku: Voimakas mango, jonka lisänä on jäisyyttä
  • Pussi: 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg, 11,2 mg, 20 mg ja 35 mg pussia kohden
  • Poraus: Kohtalainen

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *