Denssi Brain Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Brain Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Brain Freeze on Denssi tuoteperheen esikoinen. Denssi Brain Freeze on suunnattu nuuskaan tottuneille tuomalla siihen nuuskamaisuutta. Denssit ovat nikotiinipusseista jytyimpiä, eikä niitä voi suositella käytettäväksi tupakoitsijalle kovan tuntuman vuoksi.

Mitä on Denssi Brain Freeze

Denssi Brain Freeze on nikotiinipussi, jossa on nikotiinia 4 mg pussia kohden. Nikotiinipussit ovat nikotiinituotteita ja niihin ovat siirtyneet tuhannet suomalaiset tupakoitsijat, nuuskan sekä muiden tupakkatuotteiden käyttäjät. Nikotiinipusseihin siirryttäessä tulee kuitenkin huomioida, että nikotiinipussit ovat nikotiinituote muiden ohessa ja nikotiinista irtipääseminen vaatii käyttäjältä itseltään paljon päättäväisyyttä.

Denssi Brain Freeze nikotiinipussit eroavat muista nikotiinipusseista jykevyydellään. Nikotiinipussien valikoima on todella suuri ja tuotteita on pienestä porauksesta suurempaan ja todella kovaan. Makuja on myös laidasta laitaan, Denssi Brain Freeze on raikkaan mintun makuinen.

Nikotiinipussi Denssi Brain Freeze arvostelu

Purkin saapuessa huomio kiinnittyi ensin purkin ulkoasuun. Purkki on siistin näköinen, ei liian huomiota herättävä. Purkista kuitenkin huomasi, että tuotteeseen on panostettu ja se on tehty huolellisesti, todella huoliteltu. 

Kokemus Denssi Brain Freeze tuotteesta on positiivinen. Poraus vastasi luvattua eli todella tuntuvaa. Maku ei ollut yhtä paha, kuin Odens nuuskassa, vaan jonkin verran raikkaampi. Pussin koossa ei valittamista, se on lähes saman kokoinen, kuin Odens nuuskassa, eikä tullut tyhjä olo pussi huulessa.

Onko Denssi Brain Freeze sama kuin Odens?

Odens nuuskan ja Denssi Brain Freezen suurin ero on se, että Odens on nuuskaa ja Denssi nikotiinipussi. Odens nuuskaan tottuneelle Denssi voi siis olla hyvinkin toimiva vaihtoehto. Joitakin muita eroja on kuitenkin havaittavissa. Denssin maku ei ole yhtä tunkkainen, kuin Odens nuuskassa, joka tekee siitä miellyttävämmän käyttää. Tämän lisäksi Denssin poraus on Odens nuuskaa tuntuvampi.

Denssi Brain FreezeOdens Cold Dry
MakuHieman raikkautta, muistuttaa jonkin verran Odens nuuskaaMaku muistuttaa hammastahnaa, mutta on silti tunkkainen
Pussin koko0,7 g kokoinen pussi0,8 g kokoinen pussi
PorausTodella kova porausHyvä poraus, mutta ei yhtä tuntuva, kuin Denssissä
Nikotiini4 mg22 mg
AinesosatEi sisällä tupakkaaSisältää tupakkaa
Suun terveysEi värjää hampaitaVärjää hampaita
Denssi Brain Freeze vs Odens Cold Dry

Paljonko Denssi maksaa?

Yksi Denssi kiekko maksaa 6,90 €. Se on hieman enemmän, kuin Odens nuuskan hinta Haaparannassa, mutta Denssiä on huomattavasti helpompi saada, eikä sen takia tarvitse vaivautua Haaparantaan. Denssi torni maksaa siis 69 euroa. Tornin ostaessa hintaero Odens nuuskaan verrattuna kolahtaa hieman enemmän, mutta laatu tunnetusti maksaa. Pimeästi myytynä Odens tornin hinta on välillä pyörinyt samoissa.

Paljonko Denssiä saa tuoda?

Denssin nikotiinipusseja voi tuoda Suomeen laillisesti ilman rajoituksia. Denssi nikotiinipusseja voit tilata nikotiinipussit.com -verkkokaupasta.

Denssi tuoteperhe

Denssin tuoteperhe on hiljattain saanut lisäystä ja uutuuksina on tullut maut Blueberry Freeze, Mango Freeze, Strawberry Freeze ja Watermelon Freeze. Tämän lisäksi tuoteperheeseen kuuluu Denssi Spearmint, joka on raikkaampi versio tavallisesta Denssi Freeze tuotteesta.

Denssi nikotiinipussit

Onko Denssi turvallinen?

Denssi Brain Freeze nikotiinipussit sisältävät ainesosia, joista niin sanotusti vaarallisin on nikotiini. Nikotiinia pidetään vaarallisena, koska se on riippuvuutta aiheuttava ja todella isoissa määrissä voi aiheuttaa nikotiinimyrkytyksen. Tässä on luettelo Denssi nikotiinipussin ainesosista:

  • Selluloosa (E-460): Selluloosa on turvallinen aine ja sitä löytyy esimerkiksi kasvien soluseinämistä. Selluloosan käytössä ei ole enimmäismäärä rajoituksia ja sitä käytetään esimerkiksi jäätelöissä, leivissä, juustoissa ja leivonnaisissa.
  • Propyleeniglykoli (E-1520): Propyleeniglykoli on lisäaine, jota käytetään esimerkiksi sähkötupakkanesteissä. Sitä käytetään Denssissä kosteuden sitomiseen. Elintarvikkeissa se toimii kantaja-aineena aromeille ja lisäaineille.
  • Vesi: Vesi on vaaratonta ja sitä käytetään Denssissä kosteuden tuomiseen.
  • ”Brain Freeze” -makuaine: Tämä on salainen sekoitus luonnollisia aromeita, joka tekee Denssistä Denssin.
  • Nikotiini: Tässä käytetään kaikkein puhtainta lääkelaatuista nikotiinia. Nikotiini on pienissä määrissä turvallista, eikä siitä ole haittaa.
  • Sooda (E-500): E-500 eli ruokasooda on luontaisesti esiintyvää, mutta voidaan valmistaa kemiallisin keinoin myös. Soodaa käytetään lähes kaikissa leivonnaisissa ja esimerkiksi suklaassa ja kaakaossa.
  • Sukraloosi: Sukraloosi on makeutusaine, joka on paljon käytetty ja sitä löytyy esimerkiksi Fanta limonaadista.
  • Magnesiumstearaatti (E-572): Magnesiumsteariitti on yleisesti käytetty stabilointiaine, jota käytetään esimerkiksi paakkuntumisen estämiseen, sidosaineena ja voiteluun. Sitä löytyy monesti esimerkiksi lääkkeistä, kosmetiikasta ja elintarvikkeista.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *