Chapo Cherry nikotiinipussi arvostelu

Chapo Cherry arvostelu

Nikotiinipussi, jonka makuna on kirsikka, mutta maun myötä porauksesta ei olla pihistetty? Onko sellaista nikotiinipussia edes? Voisiko Chapo Cherry olla sellainen? Siitä otamme selvää nyt.

Mikä on Chapo Cherry?

Chapo Cherry on nikotiinipussin makuna on herkullinen kirsikka. Chapo nikotiinipusseilla on hyvä maine ja niitä pidetään hyvinä nikotiinipusseina erityisesti entisten nuuskaajien keskuudessa. Chapo Cherry nikotiinipussilta luvataan hyvää kosteustasapainoa ja mukavaa porausta.

Miten Chapo Cherry toimii?

Chapo Cherrystä on paljon lupauksia ja sitä myötä paljon odotuksia. Mutta toimiiko se oikeasti kuinka hyvin? No kyllähän se toimii. Kirsikan maku tulee hyvin esille ja on jopa jäätävä. Maun lisäksi esiin tulee yllättävän hyvin myös poraus, jonka lisäksi on havaittavissa jopa tulisuutta.

Chapo Cherry nikotiinipussit arvostelu

Kenelle Chapo Cherry sopii?

Onko kirsikka sinun juttusi? Sitten mitä luultavammin Chapo Cherry sopii sinulle. Erityisesti jos kirsikan maun kylkiäisenä kelpaa mukava poraus. Chapo Cherry sopii kirsikan ystäville ja erityisesti jos tykkää porauksesta, niin eikun testaamaan!

Chapo Cherry nikotiinipussi arvostelu

Chapo Cherry nikotiinipussien kiekko on samanlainen, kuin Chapo Strong Mint nikotiinipussien. Erona on ainoastaan kohta, jossa lukee maku. Kiekon lisäksi Chapo Cherryllä ja Chapo Strong Mintillä yhteistä on tietysti pussit. Pussit ovat laadukkaita ja sopivan kosteita. Niiden koko on 0,6g ja ne ovat tuhteja slim-mallin pusseja.

Huulessa Chapo Cherry nikotiinipussista lähtee heti irtoamaan kirsikan herkullista makua, jota seuraa mainio poraus. Näitä varjostaa pieni tulisuus, joka tuli täysin yllätyksenä.

Chapo Cherry nikotiinipussi yhteenvetona

Chapo Cherry nikotiinipussi on todella toimiva kokonaisuus ja se myös on yksi parhaista nikotiinipusseista, kuten Chapo Strong Mint. Chapo Cherryssä on potentiaalia jopa käyttöpussiksi asti.

  • Hinta: Erittäin hyvä hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Kirsikka
  • Pussi: tuhti 0,6g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Porausta löytyy hyvin

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *