Zixs Salmiak nikotiinipussien arvostelu

Zixs Salmiak arvostelu

Zixs Salmiak on salmiakin ja lakritsin makuinen nikotiininuuska, jonka pussit ovat mahtavan 0,8 g kokoisia. Zixs tuoteperheen nikotiinipusseissa on korostettu erityisesti nuuskamaisuutta, joka eniten ilmenee pusseista.

Mikä on Zixs Salmiak?

Zixs Salmiak on nikotiinipussi, joka maistuu lakritsilta ja salmiakilta. Nikotiinipussit ovat toimineet monilla tupakoinnin ja nuuskan lopettamiseen. Jotkut nikotiinipusseista kuitenkin sopivat paremmin tupakoinnin lopettajille, kun taas toiset nuuskan lopettajille. Suosituksista huolimatta ei ole syytä miksi tupakoitsija ei voisi kokeilla vaikkapa poraavia pusseja, mutta poraus voi tuntua tottumattomalla todella voimakkaalta.

Zixs Salmiak nikotiinipussit

Miten Zixs Salmiak toimii?

Zixs Salmiak nikotiinipussissa maku on selkeässä pääroolissa. Salmiakin maku tulee hyvin esille ja poraus on sivussa lempeänä. Pussin tuhti koko tuo ehdottomasti käyttökokemukseen mukavuutta, joka auttaa mielitekoihin. Pienellä porauksella on myös merkitystä mielitekojen kannalta.

Kenelle Zixs Salmiak sopii?

Zixs Salmiak nikotiinipussi sopii porauksen puolesta tupakoitsijalle, kuin nuuskaajallekin, mutta pussikoon kannalta enemmän nuuskaajalle. Usein nuuskaajat suosivat erityisesti pusseja, jotka vastaavat aiemmin käyttämänsä nuuskan kokoa ja 0,8 g on yleinen koko nuuskapusseissa. Tupakoitsijoiden mieleen on enemmän yleensä slim-mallin pussit.

Zixs Salmiak nikotiinipussi vs Nyytti Black nikotiinipussi

Mitä eroa on Zixs Salmiak nikotiinipusseilla ja Nyytti Black nikotiinipusseilla?

Zixs Salmiak nikotiinipussiNyytti Black nikotiinipussi
MakuSalmiakki ja lakritsi, tulee hyvin esilleMinttu ja lakritsi, lakritsi selkeämmin esillä
PorausKevyt porausMiellyttävä poraus
Pussi0,8 g iso pussi0,6 g slim-mallinen pussi
Nikotiini4 mg ja 6,4 mg pussia kohden2 mg, 4 mg ja 9,6 mg pussia kohden

Zixs Salmiak nikotiinipussi arvostelu

Zixs Salmiak nikotiinipussi oli salmiakin suurena ystävänä oikein mieluinen kokemus. Salmiakin maku on hyvä, eikä esimerkiksi tunkkainen. Pieni poraus oli kiva lisä, sillä joissain Zixs makupusseissa ei ole oikein porausta. Toki porausta olisi saanut olla enemmänkin

Zixs Salmiak nikotiinipussi

Zixs Salmiak nikotiinipussi yhteenvetona

Zixs Salmiak on hyvä nikotiinipussi jos pitää salmiakista ja kookkaista pusseista. Tupakoitsijallekin se voi sopia kuitenkin, sillä porausta ei ole jumalattomasti, sitä on vain hieman.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Salmiakki ja lakritsi
  • Pussi: Kookas 0,8 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg ja 6,4 mg pussia kohden
  • Poraus: Kevyt poraus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *