Nyytti Black nikotiinipussit arvostelu

Nyytti Black arvostelu

Nyytti Black nikotiinipussilta luvataan Nyytti tuoteperheen kovinta porausta mintun ja lakritsin maun saattelemana. Nyytti tuoteperheen nikotiinipusseissa on aika rohkeastikin lähdetty kokeilemaan uusia ja erilaisia makuja ja makuyhdistelmiä, joita ei muilta valmistajilta ole tullut vastaan.

Mikä on Nyytti Black?

Nyytti Black on mintun ja lakrtisin makuinen nikotiinipussi, jolta luvataan porausta. Kokoa yhdellä pussilla on 0,6 g, jota kuvaillaan sivulla tuhdiksi. Yleisesti Nyytti nikotiinipusseja pidetään hyvinä ja laadukkaina, joten odotukset ovat korkealla. Nyytti Black nikotiinipusseja on kolmessa eri vahvuudessa, jolloin se mahdollistaa sopivan määrän yksilön nikotiinitarpeiden täyttämiseksi. Vahvuudet ovat 2mg, 4mg sekä 9.6mg pussia kohden.

Nyytti Black nikotiinipussit

Miten Nyytti Black nikotiinipussi toimii?

Paras laku nikotiinipussi on Nyytti Black. Nyytti Black nikotiinipussista irtoaa makua erittäin mukavalla tavalla ja lakritsin ja mintun tasapaino on todella loistava. Mintun maku jää hieman lakritsin varjoon, mutta mintunkin voi sieltä kuitenkin tunnistaa. Ja kuten olikin luvattu niin kyllä vain, tästä herkkupussista löytyy myös paljon porausta. Sitä on juuri sopivasti, sillä se ei jyrää huomiota mausta pois, mutta ei se huomaamatta jää.

Kenelle Nyytti Black nikotiinipussi sopii?

Nyytti Black nikotiinipussi on ehdoton valinta mustien karkkien ystäville, mutta jotka eivät halua kuitenkaan täysin turruttaa huultaan porauksella. Nyytti Black on jollain tavalla ehkä hifistely valinta, koska siinä toimii jokainen osa-alue juuri sopivasti. Pussi voi sopia nuuskaajalle, kuin tupakoitsijallekin, mutta joitain asioita kannattaa huomioida. Jos olet tupakoitsija ja et ole ennen kokeillut nikotiinipusseja, niin kannattaa kokeilla ensin jotain lempeämpää tai mahdollisesti täysin ilman porausta olevaa nikotiinipussia.

Tiedätkö mitä eroa on nuuskalla ja tupakalla? Lue täältä! Nuuska vs tupakka?

Nyytti Black nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Black nikotiinipussissa arvioinnin kohteeksi pääsee ensimmäisenä itse pussi. Pussi on pehmeä, hieman kostea (ei märkä) ja pussin koko on 0,6 g, jonka lisäksi pussi ei ole lötö, vaan pullea. Se on omaan makuun aika ihanteellinen.

Maku oli myös oikein positiivinen kokemus. Aluksi hieman arvelutti mintun ja lakritsin yhdistelmä ja se, että kumpi mahtaa olla pääroolissa. Onneksi lakritsin maku sai spottivalot itselleen, mintun maku on kuitenkin tunnistettavissa kyljessä.

Nyytti Black nikotiininuuska

Nyytti Black nikotiinipussi yhteenvetona

Yhteenvetona Nyytti Black on laatutieoisen valinta, joka todella ei petä. Makupussit ovat usein sellaisia, että niitä tulee käytettyä todella poraavien jälkeen, mutta tässä on ainesta peruskäyttö nikotiinipussiksi.

  • Hinta: Todella hyvä hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Minttu ja lakritsi
  • Pussi: Pullea 0,6 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuus: 2mg, 4mg ja 9,6mg pussia kohden
  • Poraus: Porausta löytyy oikein mukavasti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *