Paz Cool Mint nikotiinipussit arvostelu

Paz Cool Mint arvostelu

Paz Cool Mint nikotiinipussi on Paz tuoteperheeseen kuuluva tuote. Pazilta löytyy pääsääntöisesti perinteisia makuja, joiden lisäksi on hieman erikoisempaa. Minttupussien skaalan ollessa laaja, löytyy myös merkittäviä eroja. Ensivaikutelma kaikesta on kuitenkin hyvä.

Mikä on Paz Cool Mint?

Paz Cool Mint nikotiinipussilta luvataan raikkaan mintun maun lisäksi potkua. Perinteiseltä pussilta ei tarvitse vaatia sitä kovinta puraisua ja kovinta viileyttä, kunhan pussi ei ole täysin mitään sanomaton. Paz Cool Mint nikotiinipusseja on useammassa eri vahvuudessa. Nikotiinipussit ovat auttaneet monia esimerkiksi nuuskan tai tupakoinnin lopettamisessa.

Paz Cool Mint 4mg nikotiinipussi

Miten Paz Cool Mint toimii?

Paz Cool Mint nikotiinipussit tarjoavat raikkaan minttuisen makuelämyksen. Suutuntuma on sopiva ja maku on myös kohdillaan. Pussikoko on miellyttävä 0,5 g. Pienet pussit ovat huomaamattomia huulen alla, mutta tästä huolimatta niistä voi irrota pussista riippuen tuntuvaakin potkua. Paz Cool Mint potku on mukava ja se tulee kivasti esille.

Kenelle Paz Cool Mint sopii?

Paz Cool Mint nikotiinipussi sopii kaikille, jotka kaipaavat perinteistä minttupussia miellyttävällä porauksella. Maku on sopivasti myös esillä tasapainoillen porauksen kanssa mahtavasti. Tupakoitsijat usein vieroksuvat porausta, joten on mahdollista, että tämä on hieman liikaa. Nuuskaajat sen sijaan usein pitävät todella kovastakin porauksesta, mutta Paz Cool Mint nikotiinipussien poraus ei ole kaikista kovin. Peruskäyttöön tai vaikkapa välipussiksi se voi olla kuitenkin hyvä omista mieltymyksistä riippuen.

Paz Cool mint

Paz Cool Mint nikotiinipussi arvostelu

Paz Cool Mint nikotiinipussien kiekko on tylsähkö, mutta se on myös kiva, että kiekko ei herätä erityisesti huomiota. Pussi on hyvän tuntuisia ja kaikinpuolin miellyttäviä, kokokin on sopiva 0,5 g. Raikasta mintun makua irtoaa mukavasti, mutta ei sekään ole överi, kuten ei ole porauskaan.

Paz Cool Mint nikotiinipussi yhteenvetona

Kokonaisuudessaan Paz Cool Mint nikotiinipussi on toimiva ja luotettava valinta. Siinä toimii kaikki juuri sopivalla tavalla ja se tekee siitä loistavan peruspussin.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Jäinen minttu
  • Pussi: 0.5 g
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg ja 11,2 mg pussia kohden
  • Poraus: Tuntuva poraus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *