Denssi Spearmint nikotiinipussi arvostelu
|

Denssi Spearmint nikotiinipussi arvostelu

Denssi Spearmint on Denssi Brain Freeze nikotiinipussin jälkeen tullut hieman raikkaampi nikotiinipussi. Denssi Spearmint on samankaltainen, kuin Denssi Brain Freeze, mutta minttuisempi ja makeampi. Mitä muita eroja Denssi Spearmint ja Denssi Brain Freeze nikotiinipusseilla on?

Mikä on Denssi Spearmint?

Denssi Spearmint on nikotiininuuskaa. Nikotiininuuskan käyttöön ovat siirtyneet monet tuhannet suomalaiset jotka ovat polttaneet tupakkaa tai käyttäneet nuuskaa. Nikotiininuuskat sisältävät pääsääntöisesti luontaisia aromeita, nikotiinia, vettä ja säilöntäaineita.

Denssi Spearmint nikotiinipussi

Denssi Spearmint nikotiininuuska arvostelu

Denssi Spearmint nikotiininuuskan purkki on siistin ja huolitellun näköinen, kuten Denssi Brain Freeze nikotiinipussien kiekko. Denssi Spearmint nikotiininuuska kiekon erottaa Denssi Brain Freeze kiekosta mintunvihreiden yksityiskohtien avulla.

Kiekossa on 25 kappaletta 4 mg vahvuisia nikotiinipusseja. Pussien koko on noin 0,7 grammaa, Denssi Spearmint nikotiinipussit ovat siis hieman isompia, kuin nikotiinipussit yleensä on. Iso koko on hyvä nuuskaan tottuneelle, koska nuuskapussit ovat myös tuhteja.

Ensimmäinen havainto, jonka voi tehdä ottaessaan Denssi Spearmint kiekosta nikotiinipussin on nikotiinipöly ja pussien kevyt tahmaisuus. Vaikka pussi oli hieman kostea, niin se ei alkanut heti valuttamaan, mutta maku tuli mukavasti esille. Raikkauden ja porauksen tasapaino oli sopiva.

Kenelle sopii Denssi Spearmint nikotiininuuska?

Denssi Spearmint nikotiininuuska sopii parhaiten nuuskan käyttöön tottuneille. Denssi voi olla tupakoitsijan makuun liian poraava ja nuuskamainen. Erityisesti minttunuuskia suosivien makuun sopii Denssi Spearmint.

Onko Denssi Spearmint ja Denssi Brain Freeze samanlaisia?

Denssi Brain Freeze ja Denssi Spearmint ovat hyvin samanlaisia makua lukuunottamatta. Molemmat ovat hyvin luotto/perusmakuja, jotka ovat monen mieleen, mutta Brain Freeze kuitenkin on enemmän perusmaku. Molemmissa on todella hyvä poraus ja mukavan kokoiset pussit, mutta Denssi Spearmint on minttuisemman makuinen.

Mitä eroa on Denssi Spearmint ja Denssi Brain Freeze nikotiinipusseilla

Mitä eroa on Denssi Spearmint nikotiininuuskalla ja Odens Double Mint nuuskalla?

Denssi Spearmint ja Odens Double Mint nuuskassa on joitain keskeisiä eroja, kuten isoimpana se, että Denssi on nikotiininuuskaa ja Odens nuuskaa. Eli Denssi Spearmint nikotiininuuska ei sisällä tupakkaa. Nikotiinin määrässä on myös eroja, sillä Odens Double Mint sisältää nikotiinia 22 mg/g, kun taas Denssi Spearmint 4 mg.

Nuuskan ja nikotiininuuskan eroavaisuudet

Nikotiininuuska yhdistetään helposti nuuskaan samanlaisen käyttötavan vuoksi. Nuuska on kuitenkin tupakkatuote ja nikotiininuuska nikotiinituote. Monet tupakkatuotteiden käyttäjät ovat siirtyneet viime vuosien aikana nikotiinipusseihin. Tässä joitain eroja tupakkatuotteiden ja nikotiininuuskan välillä:

  • Nikotiinin määrä: Nuuskassa on yleensä nikotiinia 7-22 mg/g, voi olla enemmänkin. Nikotiinipusseissa voi olla vähemmän. Netistä voit myös tilata Suomeen ilman rajoituksia enemmän nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja joita on myynnissä myös Ruotissa ja Virossa.
  • Tupakka: Nuuskan pääraaka-aine on tupakka, josta siihen saadaan myös nikotiini. Nikotiinipusseissa ei ole tupakkaa.
  • Laillinen asema: Nuuska ei ole Suomessa laillista, eikä Suomen sisällä ole missään tilanteessa laillista myydä, ostaa tai antaa nuuskaa. Nikotiinipusseja voit tilata suomeen laillisesti ilman rajoituksia.
  • Saatavuus: Nuuskaa on haastavaa saada laillisesti ellei satu asumaan lähellä Ruotsin rajaa. Kauempana Ruotsin rajaa asuvan on vaivalloista saada nuuskaa, sillä vuorokauden aikana saa tuoda vain kilon omaan käyttöön, joka tarkoittaa esimerkiksi Odens nuuskan kohdalla 6 tornia.
  • Riippuvuus: Molemmat sisältävät nikotiinia ja nikotiini aiheuttaa riippuvuutta.
  • Ainesosat: Nuuska sisältää jopa 2500 erilaista kemikaalia ja nikotiinipussit valmistetaan luontaisista ainesosista, usein esimerkiksi selluloosasta.

Onko Denssi Spearmint nikotiinipusseja laillista tilata?

Denssi Spearmint nikotiinipusseja on laillista tilata Suomeen ilman rajoituksia. Nuuskaa sen sijaan ei saa tilata ollenkaan missään tilanteessa. Nuuskaa saa laillisesti hankittua ainoastaan hakemalla sitä itse itselleen Ruotsista. Tällöin tulee noudattaa tuontirajoitusta, joka on 1 kg vuorokaudessa.

Denssi nikotiinipussit

Denssi nikotiinipussien tuoteperhe on laajentunut hiljattain. Ensimmäinen Denssi on Denssi Brain Freeze, jonka jälkeen on tullut Denssi Spearmint. Viimeisimpänä valikoimaan on tullut maut Strawberry Freeze, Mango Freeze, Blueberry Freeze ja Watermelon Freeze. Denssit ovat vielä uusi brändi, mutta ne ovat keränneet nopeasti suurta suosiota, sillä ne erottuvat muista nikotiinipusseista nuuskamaisuudellaan.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *