Denssi Mango Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Mango Freeze arvostelu

Denssi Mango Freeze on hedelmäinen uutuus Denssipusseihin. Denssit erottuvat edukseen leveillä pusseilla, jotka muistuttavat hieman nuuskapusseja. Yleensä nikotiinipussit ovat kapeita ja pitkä, joten toisen malliset pussit ovat kiva lisä, varsinkin nuuskaan tottuneille käyttäjille.

Mikä on Denssi Mango Freeze?

Denssi Mango freeze nikotiinipussi kuuluu Denssi tuoteperheeseen, joka on hiljattain saapunut markkinoille. Ensimmäinen Denssi maku oli Denssi Brain Freeze, se on raikas perusmaku, jonka nimeen monet vannovat jo ensimmäisen kokeilun jälkeen. Denssi Brain Freeze on nostanut odotukset korkealle muiden Denssien suhteen.

Denssi Mango Freeze nikotiinipussi

Miten Denssi Mango Freeze toimii?

Denssi Mango Freeze toimii nuuskan lopetuksessa. Kuten muistakin Densseistä, niin tästäkin porausta löytyy ja makua riittää pitkäksi aikaa. Tämän tasoisesti poraavat nikotiinipussit usein ovat chilin tai mintun makuisia, joitain mauttomia poraavia pusseja on myös tullut vastaan. Vihdoin on saatu markkinoille pussi, josta makua todella löytyy porauksen lisäksi.

Kenelle Denssi Mango Freeze sopii?

Denssit, mukaan lukien Denssi Mango Freeze on todella poraavaa ja usein poraus ei ole tupakkaa polttaneiden mieleen. Lisäksi leveä pussi vastaa jonkin verran nuuskapussia, eikä ole yhtä huomaamaton, kuin nikotiinipussit yleensä. Eli Denssi Mango Freeze sopii parhaiten entisille nuuskankäyttäjille.

Denssi Mango Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Mango Freeze on mangon makuinen nikotiinipussi, mango ei ole yleisin maku nikotiinipussissa, mutta on niitä muutamia. Mangon maku voi olla hyvinkin erilainen riippuen valmistajasta. Mangon makuisissa nikotiinipusseissa on usein riski, että maku on tunkkainen tai maku muistuttaa parhaat päivänsä nähnyttä mangoa. Kaikki Denssimaut ovat kuitenkin höystetty raikkaudella, joten Denssi Mango Freeze on myös raikkaan mangon makuinen.

Denssi Mango Freeze nikotiinipussi

Denssi nikotiinipusseissa on panostettu tuotesuunnitteluun ja pussit poikkeavat muista pusseista leveyssuunnassa. Pussit ovat lisäksi kosteita ja pehmeitä. Joidenkin nikotiinipussivalmistajien pussit ovat kuivia ja karheita, joka tuo ärsytystä ikeneen.

Millaisen vastaanoton Denssi Mango Freeze on saanut?

Denssi Mango Freeze tuotearvosteluissa tuotetta ylistettiin parhaimmaksi mangopussiksi ja lisäksi porausta kehuttiin. Denssi Mango Freeze on vasta lisätty nikotiinipussien valikoimaan, joten tuotearvosteluita ei ollut vielä montaa. Instagramista sai vaikutelman, että ihmiset innolla lähtevät testaamaan Denssi Mango Freeze pusseja.

Denssi Mango Freeze yhteenvetona

Yhteenvetona: Denssi Mango Freeze nikotiinipussiin ei tarvinnut pettyä, kuten ei muihinkaan Densseihin. Tilaus tuli nopeasti, kiekko vastasi sitä, mitä tuotteen sivuilla luki ja pussien määrä oli oikea. Maku ja porauskaan ei pettänyt.

  • Hinta: Hieman hintava, 6,90 €
  • Maku: Raikas mango
  • Pussi: Tuhti ja leveä, 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Kova suutuntuma

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *