Biitti Chili Bomb nikotiinipussit arvostelu

Biitti Chili Bomb arvostelu

Etsitkö oikeaa supernikotiinipussia? Biitti Chili Bomb on nimensä mukaisesti chili pommi. Huulituntumaltaan räjäyttävä nikotiinipussi varmasti jakaa mielipiteitä, mutta jotkut suorastaan rakastavat tätä polttelevaa nikotiinipussia.

Mikä on Biitti Chili Bomb?

Biitti Chili Bomb on nikotiinipussi, jolla on tarjottavana todella hurja käyttökokemus. Kerrotaan, että kyseistä nikotiinipussia on oltu suunnittelemassa sankoin joukoin ja mukaan lukien Michelin tähden kokki olisi ollut testaustyössä mukana. Eihän tältä nikotiinipussilta voi silloin odottaa, kuin parasta.

Biitti Chili Bomb nikotiinipussi

Miten Biitti Chili Bomb toimii?

Biitti Chili Bomb nikotiinipusseissa kokonaisuus toimii todella hyvin ja erityisesti poraus on voimakkaasti esillä. Nämä pussit ovat miellyttävän kokoisia ja tuntuisia. Kosteutta löytyy juuri sopivasti ja mikä parasta, kiekosta löytyy peräti 27 kpl nikotiinipusseja!

Kenelle Biitti Chili Bomb sopii?

Biitti Chili Bomb nikotiinipussit sopivat kokeneelle konkarille, joka todella rakastaa valloittavan suurta tuntumaa. Kokemattoman ei kannata lähteä tällä nikotiinipussilla liikkeelle. Sen sijaan parempi vaihtoehto voisi olla esimerkiksi Nyytti Hedelmälaku.

Biitti Chili Bomb nikotiinipussi

Biitti Chili Bomb nikotiinipussi arvostelu

Biitti Chili Bomb nikotiinipussit ovat 0,6 g pussikoolta, joka on monelle juuri sopiva. Ne eivät tunnu huulen alla liian pieniltä, mutta ei liian suuriltakaan. Parhaita puolia suutuntuman lisäksi on runsas pussimäärä. Yhdessä kiekossa on 27 nikotiinipussia, kun monissa on vain 20. Maku tulee kivasti esille polttavan porauksen saattelemana. Maku jää suuhun myös käytön jälkeen.

Biitti Chili Bomb yhteenvetona?

Kaikkinensa Biitti Chili Bomb on huipputuote, mikäli vain super voimakas huulituntuma kelpaa. Chili Bomb nikotiinipussien jälkeen on mukava laittaa lempeämpi nikotiinipussi huulen alle. Poraus on enemmän polttava, kun esim. Denssi nikotiinipusseissa on kylmäävä poraus.

  • Hinta: 5,90 €
  • Maku: Chili ja minttu
  • Pussi: 0,6 g
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg ja 8 mg pussia kohden
  • Poraus: Todella raju

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *