Denssi Watermelon nikotiinipussi arvostelu

Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussi on hiljattain lisätty Denssi tuoteperheeseen muutaman muun maun kanssa. Denssi tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä Watermelon Freeze maun lisäksi Brain Freeze, Spearmint, Blueberry Freeze, Strawberry Freeze ja Mango Freeze.

Mikä on Denssi Watermelon Freeze?

Denssi Watermelon Freeze on nikotiinipussi, joka kuuluu tuoreeseen Denssi brändiin. Denssi brändi on luotu nuuskaajia silmällä pitäen ja kuunnellen heidän toiveita. Nuuskaajat usein pitävät poraavista minttupusseista, joten vesimelonin maku poikkeaa tästä ollessaan selkeästi makeampi. Monille nuuskaajille kuitenkin Kapten Melon nuuska on tuttu ja tämä voi olla joillekin vastaava nikotiinipussiversio siitä.

Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussi

Miten Denssi Watermelon Freeze toimii?

Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussissa on tähdätty raikkaaseen makeaan makuun, josta ei puutu tuntumaa. Siinä on onnistuttu mainiosti ja makeampien pussien ystävät ovatkin tätä odottaneet. Yleisesti ottaen vesimelonin makuiset pussit ovat hyvän makuisia, mutta poraus puuttuu lähes kaikista. Denssi Watermelon Freeze vie mukavasti makean himon mukanaan ja poraa reippaasti.

Kenelle Denssi Watermelon Freeze sopii?

Denssin tuotteet on suunnattu lähinnä nuuskaan tottuneille kovan porauksen takia, mutta sitä voi käyttää kaikki ketkä kovasta tuntumasta pitävät. Poraukseen tottumattomien ei kannata ensimmäisenä ainakaan Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussia kokeilla. Esimerkiksi tupakkaa polttaneille löytyy muita vesimelonin makuisia pusseja, jotka eivät poraa.

Lisäksi Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussissa, kuten muissakin Denssi nikotiinipusseissa on nuuskamainen pussi, eikä kapea ja pitkulainen. Denssi Watermelon Freeze pussin koko on neliömpi 0,7 g kokoinen pussi, joka on hieman kostea.

Denssi Watermelon Freeze arvostelu

Denssi Watermelon Freeze kiekossa on samanlainen desing, kuin muissakin Denssi kiekoissa, mutta yksityiskohdat ovat punaiset ja vihreät. Värit tulevat tietenkin vesimelonin väreistä ja on hyvä, että kiekot helposti tunnistaa tämän yksityiskohdan avulla toisistaan.

Seuraavana vuorossa on makuarvointia. Maku oli makea vesimelonin ansiosta ja maku todella muistuttaa todella hyvin vesimelonia. Kivana lisänä vesimelonin kanssa on raikkaus. Raikkaus tuo hieman nuuskamaisuutta pussiin, joka on toivottua. Lisäksi pussin kosteus toi mieleen Jakobssons melon nuuskan.

Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussien tilaaminen oli helppoa ja vaivatonta. Voit tilata nikotiinipusseja Suomeen laillisesti ja ilman rajoituksia.

Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussi

Mitä eroa on Denssi Watermelon Freeze nikotiininuuskalla ja Jakobsson melon nuuskalla?

Denssi Watermelon FreezeJakobssons melon
MakuTodella raikas vesimeloniTunkkainen, ei raikas
TuntumaTodella poraavaaEi porausta
PussiKostea ja nuuskamainen pussiMärkä nuuskamainen pussi
Nikotiinipitoisuus5,7 mg/g14 mg/g
TupakkaEi sisällä tupakkaaSisältää tupakkaa
HampaatEi värjää hampaitaVärjää hampaita

Millaisen vastaanoton Denssi Watermelon Freeze on saanut?

Denssi Watermelon Freeze ei ole ainakaan artikkelin kirjoittamishetkellä saanut arvioita tuotteen sivulla. Nettikaupan Instagramin kommenteista kuitenkin löytyi kommentteja tästä tuotteesta. Denssi Watermelon Freeze nikotiinipussi on kommenttien perusteella todella odotettu ja toivottu lisä Denssi tuoteperheeseen.

Denssi Watermelon Freeze yhteenvetona

Denssi Watermelon on toimiva kokonaisuus, jossa yksityiskohdat on selkeästi otettu tarkoin huomioon. Vesimeloni ja raikkaus on sopivassa tasapainossa ja makua riittää pitkäksi aikaa. Pussit ovat nuuskamaiset, eikä pitkulaiset, kuten yleensä nikotiinipusseissa.

  • Hinta: Hieman korkea, 6,90 €
  • Maku: Raikas vesimelooni
  • Pussi: Tuhti ja nuuskamainen, 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Tuntuma raju

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *