Nikotiinipussit netistä Suoomeen

Nikotiinipussit netistä

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen onnistuu helposti ja turvallisesti netistä. Suomessa on myynnissä ainoastaan Zonnic annospusseja lähikaupoissa ja monet tahtovat laadukkaampia tuotteita, kuten Dopea ja Nyyttiä.

Mistä kannattaa tilata nikotiinipussit netistä?

Suomen suurin nikotiinipussien verkkokauppa on Nikotiinipussit.com. Nikotiinipussit.comin tuotteet ovat heillä yksinoikeudella ja niitä et muualta löydä.

Nikotiinipussit.com on ensimmäinen suomalainen nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa, joten luottamusta on kertynyt vuosien varrella rutkasti.

Minä ja varmasti moni muu nikotiinipusseja netistä Suomeen tilaava tahtoo että verkkokauppa on luotettava. Tämän vuoksi kotimaisilla toimijoilla on etulyöntiasema sillä kaikissa tilanteissa sinua tullaan palvelemaan omalla äidinkielelläsi.

Parhaat nikotiinipussit netistä

Parhaan nikotiinipussin määrittäminen on haastavaa, sillä osa tahtoo nikotiinipussin olevan tuhti ja nuuskamainen, kun taas osa tahtoo pienen ja huomaamattoman.

Pussin tuntuma eli poraus on toinen asia mikä jakaa ihmisiä. Nuuskaajat tahtovat useimmiten nuuskaa muistuttavan tuhdin pussin mikä poraa eli kihelmöi huulessa. Tupakoitsijoille on usein mieleisempää käyttää pieniä ja huomaamattomia pusseja, jotka eivät poraa. Esimerkiksi Tundra nikotiinipussit ovat tupakoitsijoiden suosiossa.

Nikotiinipussit.comin parhaat nikotiinipussit

Nikotiinipussit.com on markkinoiden suurin ja vanhin nikotiinipussi verkkokauppa, joten suurin osa heidän tuotteista on varmasti myös sinulle tuttuja.

Nyytti Tervalaku nikotiinipussit

Nyytti Tervalaku nikotiinipussien maku on tuttu muun muassa Terva Leijona pastilleista. Nyytin pussit ovat täynnä makua ja kosteutta on mukavasti.

Pussin koko on 0,6g, joten se on hieman suuremman puoleinen. Tervalakusta löytyy myös porausta todella hyvin.

Dope Freeze nikotiinipussit

Dope Freeze on Dope nikotiinipusseista poraavin. Dopen nikotiinipusseissa on suuret 0,7g pussit, jotka sopivat todella hyvin etenkin nuuskaajalle. Dope Freeze tarjoaa mentholin voimalla tiukan kairauksen ja herkullisen raikkaan maun.

Vaikka Dopella on 0,7g suuri pussi niin on se silti slim-muotonsa vuoksi huomaamaton käytössä.

Biitti Strong Mint nikotiinipussit

Biitti Strong Mint on uusi tulokas Nikotiinpussit.comin nikotiinipussivalikoimaan. Biitti Strong Mint on todella vahva ja puhdas makuinen minttupussi. Biitin pussit ovat 0,6g kooltaan ja todella tuhteja.

Nikotiinipussit.com nikotiinipussit netistä

Nikotiinipussit.com on Suomen vanhin nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa. Nikotiinipussit.comin asiakaspalvelu on selkeästi markkinoiden paras ja heiltä löytyykin nikotiinipussi kauppojen ainoa chat. Chatti on auki arkipäivisin ja sieltä saa vastauksen asiantuntevan vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

Toimitus on nopea, itsellä ottanut maksimissaan viisi arkipäivää. Normaalisti pussit on saatu suuhun kolmessa päivässä.

Kuinka paljon voin tilata Suomeen nikotiinipusseja laillisesti?

Suomeen sinun on mahdollista tilata mietoja ja tai vahvoja nikotiinipusseja täysin laillisesti ilman rajoituksia.

Kuinka paljon voin tuoda nikotiinipusseja Suomeen laivalta?

Laivoilta ja ulkomailta yleensäkin voit tuoda nikotiinipusseja ilman rajoituksia. Ruotsissa on nuuskan lisäksi myös myynnissä nikotiinipusseja. Ruotsissa ja Virossa on myös laillista myydä yli 4mg nikotiinipusseja, kuten Suomessa.

Eta-alueen sisäpuolelta sait aiemmin tuoda matkustajana 12kk käyttöä vastaavan määrän nikotiinipusseja. Tämä tarkoitti noin 432 nikotiinipussipurkkia. Nykyään näitä rajoituksia ei ole.

Eta-alueen ulkopuolelta sallittu tuontimäärä on sama kuin netistä Suomeen tilatessa eli ilman rajoituksia.

Nikotiinipussit ovat vaihtoehtoinen tuote nuuskalle ja tupakoinnille

Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia, luontaisia kuituja ja maku-aineita. Toisin kuin monen muun nikotiinituotteen ainesosaluettelo, on nikotiinipussien ainesosat pidetty simppeleinä ja kaikki turha jätetty pois.

Nikotiinipussit on vaihtoehtoinen tuote nuuskalle ja tupakalle. Täytyy muistaa että nikotiinipusseissa on nikotiinia mikä aiheuttaa riippuvuutta. Nikotiinista irti pääseminen vaatii yleensä vahvaa tahtoa sekä suunnitelmallisuutta.

Zonnic 4mg annospussit on ensimmäisiä markkinoille tulleita nikotiinipusseja

Tupakasta siirtyminen nikotiinipusseihin on alkanut usein lähikaupan Zonnicista. Zonnic on nikotiinipussina todella kuiva, pieni ja tunnoton, joten suuri osa kokeilevista etsii nopeasti paremman vaihtoehdon.

Zonnic on ensimmäinen nikotiinipussivalmistaja. Zonnicilla on siis ollut vuosia aikaa hieroa ja hinkata itselleen markkinoiden paras pussi! Sitä se ei kuitenkaan ole edes lähellä. Zonnic annospussit ovat vain 0.1g kokoisia ja koostumus on todella kuiva ja jauhoinen. Zonnicin maku on myös todella hento teollinen minttu

Tupakkayhtiö BAT eli British American Tobacco omistaa Zonnic nikotiinipussit

Zonnicin kehitti ruotsalainen Nicovonum. Vuonna 2000 alulle laitetun Nicofonumin osti vuonna 2017 Reynolds American Inc (RAI). RAI taasen myytiin tämän jälkeen BAT:lle eli British American Tobaccolle.

Tätä nykyä siis tupakkayhtiö BAT:n kassaan kilisevät Zonnic nikotiinipussien myynnit.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *