Nikotiinipussit avuksi lopetukseen

Miksi valita nikotiinipussit?

Nikotiinia sisältäviä tuotteita on kourallinen, mutta miksi valitsisit juuri nikotiinipussit? Onko nuuska tai savukkeet niin paljon pahempi paha, kun verrataan nikotiinipusseihin?

Nikotiinipussit, nuuska ja savukkeet

Nappasimme tähän tekstiin käsittelyyn nikotiinipussit, nuuskan ja savukkeet. Tupakoinnin lopettamiseen on olemassa erilaisia suihkeita tai laastareita, joita ei kuitenkaan käsitellä tekstissä tällä kertaa. Jäikö jotain tärkeää mainitsematta? Laita meille viestiä tai kommentoi alle!

Terveyshaitat

Nikotiinipusseissa ei ole tupakkaa. Tupakka sisältää paljon ainesosia, jotka voivat aiheuttaa syöpää.

Nuuskassa ja savukkeissa on suuria terveyshaittoja. Nuuskasta värjäytyvät hampaat ja ongelmat ikeniin näkyvät varsinkin paljon nuuskaa käyttäneillä. Myös nenän ja suuontelot saattavat ottaa itseensä

Savukkeiden kanssa haitat vaikuttavat suuressa määrin keuhkoihin ja hengitysteihin. Varsinkin liikkuessa savukkeiden vaikutukset hapenottokykyyn on huomattavissa. Oma maku- ja hajuaisti voi myös heiketä ja tupakkaa poltettaessa hajun huomaa selvästi.

Hankinta

Tupakan hankinta suomessa on helppoa, mutta kallista. Esimerkiksi yksi aski tupakkaa voi maksaa jo 2 kertaa enemmän, kuin nikotiinipussit. Tähän ei myöskään ole rajoituksia, kun hankinta tapahtuu suomessa. Esimerkiksi laivalta tuodessasi on rajoituksia kaikkien nikotiinia sisältävien tuotteiden kanssa.

Nuuskaa ei suomessa laillisesti voi ostaa lainkaan. Ruotsista joko laivamatkalta tai esimerkiksi Haaparannasta voi tuoda omaan käyttöön maksimissaan 1kg verran vuorokaudessa. Nuuskan ostaminen ja myyminen Suomessa on myös laitonta.

Nikotiinipusseja voit hankkia joko ruokakaupasta tai kioskeista (Esim:R-kioski) tai verkkokaupassa (Esim. Nikotiinipussit.com. Marketeissa ja kioskeissa myynnissä olevat nikotiinipussit ovat vain Zonnic- merkkisiä ja näiden maku tai tuntuma ei ole järin miellyttävä. Mikäli haluat valita isommalla valikoimalla eri makuisia ja kokoisia nikotiinipusseja, kannattaa kääntyä heti verkkokauppaan päin ja jättää Zonnic nikotiinipussit kauppaan. Luotettavista suomalaisista verkkokaupoista löydät varmasti mieluisan nikotiinipussibrändin sekä maun itsellesi.

Maut

Savukkeiden makuvaihtoehdot ovat hiljalleen loppumassa. 2020 kesällä mentolisavukkeiden myynti kiellettiin ja monen kaipaama maku jäi pois. Tähän on tosin nykyään myynnissä makukortit, joilla saat taas tupakasta mentolin makuisen.

Nuuskan kanssa makuvaihtoehtoja on jo enemmän. Nuuskan oma aromi ja koostumus tuo tähän kuitenkin vahvan vivahteen ja nuuskan hajun huomaa varmasti. Nuuskaa löytyy myös hyvin vahvoja ja paljon poraavia variantteja. Kuten nikotiinipusseissa, myös nuuskasta löytyy monenlaisia makuja, esim mentoli.

Nikotiinipusseissa pussin väri on valkoinen ja kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Makuvaihtoehtoja on todella laajasti ja nuuskasta tuttua hajua tai makua ei ole. Esimerkiksi salmiakki tuoksuu ja maistuu myös salmiakille. Tämä helpottaa nikotiinipussien käyttöä myös semmoisissa tilanteissa, missä et halua muiden välttämättä huomaavan nikotiinipussin käyttöä.

Miksi valita nikotiinipussit

Mikäli olet harkinnut tupakalle tai nuuskalle vaihtoehtoista nikotiinituotetta, voisi ensimmäinen askel olla nikotiinipussit. Nikotiinipussien makuvalikoima ja helppo tilaaminen tekee tuotteen vaihdosta todella helpon (ja maukkaan!)

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *