Dope Ice Cool nikotiinipussi arvostelu

Dope Ice Cool arvostelu

Dope Ice Cool on Dope brändin suosittu mentholin ja eucaluptyksen makuinen nikotiinipussi. Tuoteperheeseen kuuluu useampi maku, joita on eri vahvuuksissa. Dope on tunnettu laadusta, johon voi luottaa.

Mikä on Dope Ice Cool?

Dope Ice Cool nikotiinipussilta luvataan porausta, jota monet toivovatkin nikotiinipussilta. Lisäksi maku on tärkeässä roolissa sopivaa nikotiinipussia etsiessä. Ylivoimaisesti suosituimpia on raikkaat maut, kuten minttu ja eucalyptus. Dope Ice Cool osuu myös tähän sarjaan, sillä sen makuna on menthol ja eucalyptus.

Dope Ice Cool nikotiinipussi

Miten Dope Ice Cool toimii?

Dope Ice Cool nikotiinipusseista irtoaa todella hyvin makua, eikä maku häviä hetkessä. Sama päti myös Dope Freeze nikotiinipusseissa. Joku voikin miettiä, että mitä eroa näillä kahdella pussilla edes on. Keskeisenä erona tulee tietysti maku, sillä Dope Ice Cool sisältää mentholin lisäksi eucalyptusta. Eucalyptus tekee tästä jonkin verran makeampaa.

Kenelle Dope Ice Cool sopii?

Dope Ice Cool nikotiinipussissa poraus on selkeästi esillä voimakkaan maun rinnalla, joka tekee siitä hieman sopivamman yleisesti sanottuna nuuskan lopettaneille. Toki voimakas maku ja tuntuma voi olla kenen tahansa mieleen ja on tärkeää ottaa huomioon omat mieltymyksensä.

Dope Ice Cool nikotiinipussit

Dope Ice Cool nikotiinipussi arvostelu

Dope Ice Cool kiekossa on ihan mukavasti nikotiinipusseja (22kpl), eikä pussikoko 0,7 g ole myöskään ollenkaan huono. Näitä tärkeämpiä seikkoja on kuitenkin itse pussit ja suutuntuma. Pussit ovat perinteisen mallisia nikotiinipusseja, jotka ovat ainakin omaan makuun oikein hyviä. Maun suhteen ei oltu pihistelty ja se oli mukavassa tasapainossa porauksen kanssa.

Dope Ice Cool nikotiinipussi yhteenvetona

Kokonaisuudessaan Dope Ice Cool on Dope Freeze nikotiinipussien tapaan todella hyviä peruspusseja. Makeampi versio Dope Ice Cool on kivaa vaihtelua, erityisesti ruokailun jälkeen. Lisäksi kosteus oli kohdillaan.

  • Hinta: 4,99-5,90 €
  • Maku: Menthol ja eucalyptus
  • Pussi: 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg, 7 mg, 11,2 mg/pussi
  • Poraus: Tuntuva poraus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *