Dope Melon nikotiinipussi arvostelu

Dope Melon arvostelu

Dope Melon nikotiinipussit ovat uusin maku Dope tuoteperheen valikoimassa. Dope tuoteperheeseen kuuluu melonin lisäksi kaksi tavallisen puoleista minttupussia ja kaksi makeaa, lime smash ja ice mango. Melonin maku on usein todella makea ja luultavasti se on kaikista Dope nikoiitinipusseista makein vaihtoehto.

Mikä on Dope Melon?

Dope Melon nikotiinipussi on makea vaihtoehto nikotiinipussien käyttäjille. Makeat nikotiinipussit toimivat erityisen hyvin makean himoon, ruuan jälkeen tai välipussina todella poraavien pussien jälkeen. Välillä on myös muutenkin mukavaa vaihdella nikotiinipussia täysin erilaiseen ihan vain vaihtelun vuoksi.

Dope Melon nikotiinipussi

Miten Dope Melon toimii?

Dope Melon nikotiinipusseista erityisen tekee melonin maku, sillä se tekee siitä makean. Tämän takia odotukset ovat korkealla maun suhteen, eikä makupusseilta tule usein odotettua edes kummoisempaa porausta. Dope Melonilta luvataan kuitenkin tästä huolimatta kohtuullista kairausta. Itse en sitä kuitenkaan erityisesti löytänyt, mutta kevyttä porausta tuntui.

Kenelle Dope Melon sopii?

Tupakoinnin lopettaminen nikotiinipusseilla voi aluksi tuntua hieman arveluuttavalta, sillä nikotiinipussit muistuttavat käyttötavaltaan nuuskaa. Tästä huolimatta monet ovat kertoneet lopettaneensa tupakoinnin nikotiinipussien avulla. Nikotiinipussien ja nuuskan välillä on kuitenkin merkittäviä eroja ja tupakoitsijoille sopivia nikotiinipusseja löytyy markkinoilta todella paljon. Tupakoitsijoiden mieleen on usein lempeät pussit, joissa porausta ei ole liikaa tai välttämättä ollenkaan. Myös Dope Melon nikotiinipussit voivat toimia tupakointia lopettavalla, mikäli isohko pussikoko ja kevyt kairaus ei haittaa.

Dope Melon nikotiinipussit

Dope Melon nikotiinipussi arvostelu

Dope Melon nikotiinipussit ovat sopivan kokoisia ja koska ne ovat pitkulaisen mallisia, niin ne eivät välttämättä tunnu tupakoitsijoidenkaan mielestä liian isoilta. Maku on voimakas, kuten on luvattu ja se tulee todella vahvasti heti esille. Jo kiekon avatessa pöllähtää todella ihana ja raikas melonin tuoksu. Poraus on kevyt ja huomio kiinnityy enemmän makuun tässä nikotiinipussissa.

Dope Melon yhteenvetona

Dope Melon nikotiinipussit ovat täynnä ihanaa melonin makua. Se on nikotiinipussi, joka toimii toivotusti välipussina satunnaiskäytössä. Jokapäiväiseen käyttöön järeämmistä pusseista pitävälle sopii esimerkiksi Denssi Brain Freeze nikotiinipussit. Niiden jälkeen Dope Melon on loistavaa vaihtelua.

  • Hinta: 4,99€-5,90 €
  • Maku: Meloni
  • Pussi:Pitkulainen pussi, 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuusdet: 4 mg, 11,2 mg pussia kohden
  • Poraus: Mieto kairaus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *