Dope Freeze nikotiinipussi arvostelu

Dope Freeze arvostelu

Onko hakusessa perushyvä ja luotettava nikotiinipussi? Mahdollisesti Dope Freeze nikotiinipussi voi olla juuri sitä mitä etsit. Dope Freeze nikotiinipussi on voimakkaan mentholin makuinen suhteellisen perinteinen nikotiinipussi.

Mikä on Dope Freeze?

Dope Freeze on Dope tuoteperheeseen kuuluva nikotiinipussi. Monet lievittävät nikotiinipusseilla tupakoinnin ja nuuskan lopettamisessa ilmeneviä vieroitusoireita. Nikotiinipussina Dope Freeze on todella vahvan mentholin makuinen, jonka lisäksi siltä luvataan tuntuvaa porausta.

Dope Freeze nikotiinipussi

Miten Dope Freeze toimii?

Dope Freeze nikotiinipussin avulla nuuskan himo hellittää. Tuntuva poraus auttaa tehokkaasti viemään nuuskan himoa pois. Lisäksi maku tulee voimakkaasti esille, jolloin käyttökokemus on todella raikas ja miellyttävä.

Kenelle Dope Freeze sopii?

Dope Freeze nikotiinipussit tuntuvat voimakkaasti huulen alla maun ja porauksen puolesta ja tupakoinnin lopettaneelle se voi olla epämiellyttävää. Lähtisin suosittelemaan Dope Freeze nikotiinipussia ensisijaisesti nuuskan lopettaneelle, mutta riippuen omista mieltymyksistä, voi tämä sopia loistavasti myös tupakoinnin lopettaneelle mieltymyksistä riippuen.

Dope Freeze nikotiinipussi arvostelu

Dope Freeze nikotiinipussi on loistava nikotiinipussi jos ei hae pussilta jumalatonta porausta. Toki porausta tässäkin riittää, mutta kuitenkin kohtuudella, jolloin Dope Freeze sopii erinomaisesti peruskäyttöön. Pussin kosteus on sopiva, ei lainkaan kuiva, joka myös lisäsi osaltaan käyttömukavuutta. Pussin koossa (0,7 g) ei myöskään ole valittamista.

Dope Freeze nikotiinipussit

Dope Freeze nikotiinipussi yhteenvetona

Dope Freeze on kaikinpuolin miellyttävä nikotiinipussi, eikä se jätä toivomisen varaan porauksen suhteen. Makuakin riittää pitkäksi aikaa, eikä pussia sen puolesta tarvitse olla kokoajan vaihtamassa.

  • Hinta: 4,99 € -5,90 €
  • Maku: Voimakas menthol
  • Pussi: 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuudet pussia kohden: 4 mg, 7 mg, 11,2 mg, 20mg ja 35 mg
  • Poraus: Voimakas poraus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *