Dope Lime Smash nikotiinipussi arvostelu

Dope Lime Smash arvostelu

Dope Lime Smash nikotiinipussi on maukkaan limen makuinen, jonka lisäksi minttu nousee miellyttävästi esille. Yhdessä kiekossa on 22 nikotiinipussia, joka on oikein sopiva määrä ja pussitkin ovat mukavan (0,7 g) kokoisia.

Mikä on Dope Lime Smash?

Nikotiinipusseilla tupakoinnin tai nuuskan lopettaminen sujuu mukavammin monien mielestä. Tupakkaa siinä ei ole kuitenkaan lainkaan, vaikka muuten se jonkin verran muistuttaa nuuskaa. Nikotiinipusseilta vaaditaan usein muutakin, kun vain nikotiinia. Hyvä maku ja porauksen vahvuus sekä muut mieltymykset vaikuttavat valintaan.

Dope Lime Smash nikotiinipussi

Miten Dope Lime Smash toimii?

Dope Lime Smash nikotiinipusseissa pääroolin on saanut maku. Porausta ei silti ole täysin unohdettu, mutta se ei ole erityisen tuntuva kuitenkaan. Makuun kiinnittää selkeästi enemmän huomiota. Maku on jokseenkin erikoinen, sillä mintun ja sitrushedelmien yhdistelmää ei ole aiemmin tullut vastaan.

Kenelle Dope Lime Smash sopii?

Dope Lime Smash sopii sinulle, joka kaipaat voimakasta makua. Pieni poraus voi olla tupakoinnin lopettaneiden mieleen. Nuuskan lopettaneet voisi pitää Dope Lime Smash nikotiinipussista välipussina poraavampien jälkeen.

Jos pidät voimakkaasta mausta ja kovasta porauksesta, niin kannattaa kokeilla Denssi Mango Freeze!

Dope Lime Smash nikotiinipussit

Dope Lime Smash nikotiinipussi arvostelu

Dope Lime Smash kiekon avatessa levisi heti voimakas limen tuoksu ympärille. Huulessa maku tuli heti ihanasti esille, jota seurasi kevyt poraus. Limen maku tuntui olevan enemmän esillä, mutta ei mintun maku kuitenkaan hiljaiseksi jäänyt. Pussikoko toimii hyvin, mutta tottumattomalle se voi tuntua hieman isohkolta.

Dope Lime Smash nikotiinipussi yhteenvetona

Dope Lime Smash on kaikkinensa loistava nikotiinipussi, mutta poraavampien nikotiinipussien ystävänä pysyttelen Denssi linjalla. Dope Lime Smash oli kuitenkin mukavaa vaihtelua ja voisin tähän palata vaihtelun vuoksi uudestaankin.

  • Hinta: 4,99€-5,90 €
  • Maku: Lime ja minttu
  • Pussi: 0,7 g, pitkulainen
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg, 11,2 mg ja 20 mg pussia kohden
  • Poraus: Todella kevyt

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *