Nuuskakaira haaparanta
| | |

Nuuskakairan tukku haaparannassa

Nuuskakaira tukku on toiminut jo vuosia Suomen ja Ruotsin rajalla Haaparannassa. Tämä kyseinen nuuska tukku tunnetaan myös nimellä Snusgrossen. Suomalaiset ovat käyneet kyseisessä kaupassa Haaparannassa nuuskaostoksilla jo vuosien ajan.

Nuuskakairasta löytyy perinteistä ”lössiä” sekä pussinuuskaa. Yleisesti ottaen nuuskakairan tukusta löytyy isojen valmistajien kuten Swedish Matchin eri nuuskabrändejä.

Swedish Matchin nuuskabrändejä

 • General
 • Ettan
 • Göteborgs Rapé
 • Grov
 • Catch
 • Kronan
 • Kaliber
 • Nick & Johnny
 • The lab

Laadukkaasta nuuskasta joutuu tietenkin maksamaan hiukan enemmän, ja kalleimmat nuuskatornit voivat helposti maksaa 50 euroa.

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamiseen

Nikotiininuuska

Nykyään on myös myynnissä paljon nikotiininuuskaa eli nikotiinipusseja, joissa on järjestäen pienemmät pussit kuin perinteisellä nuuskalla.

Näillä on erona myös se että, nikotiininuuskassa ei ole käytetty tupakkaa. Nikotiininuuska on vaihtoehtoinen nikotiinituote nuuskan käyttäjille.

Nuuskakairan tukusta ja muista nuuskatukuista löydät varmasti myös nikotiininuuskaa. Nikotiininuuskan ostamisen kanssa ei ole rajoituksia. Eli voit tuoda Suomeen tai tilata netistä eri vahvuuksisia nikotiinipusseja ilman rajoituksia täysin laillisesti.

Nuuskan ostaminen haaparannasta

Moni Suomalainen ajelee etelästäkin asti haaparantaan, ihan vain päästäkseen nuuskaostoksille. Onhan se tietysti vaivalloista ajella esimerkiksi Helsingistä Haaparantaan, mutta nuuska on monelle jo melkeinpä harrastus kuten vaikka esimerkiksi viinit. Tietysti se nikotiinin ja nuuskan himo, taitaa olla se isoin syy miksi sinne ehkä ajellaan.

Nuuskaa valmistavat monet eri nuuskabrändit, joilta löytyy myös erittäin monia eri makuja. Kenenkään valmistajan nuuska ei ole samanlainen, vaikka makujen kuvaus voi ollakin tekstissä sama.

Odens – Cold dry

Esimerkiksi melkeinpä kaikkien Suomalaisten nuuskajien tuntema Odens – Cold dry löytyy nuuskakairan tukusta. Yhden Odens – Cold dry eli Denssi tornin hinta on pyörinyt Nuuskakairassa n. 25 – 30 euron välillä.

Odens nuuskaa on myös myynnissä katukaupassa paljon kalliimpaan hintaan. Yhden tornin voit saada katukaupasta 40€ – 60€ hintaan.

Erilaisten pussinuuskien ero voi olla esimerkiksi jo pelkästään pussin koko. Joillain valmistajilla on isompi pussi kuin toisilla. Tietenkin maku ja tuoksu on kaikilla nuuska brändeillä erilainen.

Top 10 pussinuuskat ja hinta nuuskakairan tukku

Erilaisia nuuska brändejä on haalittu nuuskatukkuun erittäin monia. Tukusta löytyy erittäin monia erilaisia makuja. Tästä kaupasta löytyy todennäköisesti jokaiselle nuuskaajalle jotain. Kaikki hinnat ovat suurinpiirteisiä*

 1. Odens Cold dry 25€
 2. Offroad Frosted 19€
 3. XRANGE Göteborgs Rapé Slim White 29€
 4. General Onyx 45€
 5. Skruf Slim Mynta 41€
 6. Knekt Original 22€
 7. Siberia White dry 33€
 8. Skruf Stark White 41€
 9. ETTAN Original 41€
 10. General G.3 Slim Extra Stark 20€
Perinteinen pussinuuska

Top 10 tykkinuuskat ja hinta nuuskakairan tukku

 1. General classic Extra strong 51€
 2. Skruf Stark 51€
 3. Göteborgs Rapé 51€
 4. Göteborgs Prima Fint 51€
 5. General Classic 51€
 6. Röda Lacke 51€
 7. Ettan lös 51€
 8. Knox lös 40€
 9. Thunder Frosted 44€
 10. Offroad Lakrits 38€
Perinteinen lössinuuska

Top 10 nikotiininuuskat ja hinnat

 1. Dope Freeze 5.5€
 2. Dope Ice cool 5.5€
 3. Snatch Frozen 3.9€
 4. ICE Freezereaper 5.5€
 5. Nyytti tervalaku 5.9€
 6. Dissident Mint 4.45€
 7. Volt deep freeze 4.45€
 8. Shiro true north 4.45€
 9. PAZ Cool mint 5.9€
 10. Aroma king Peach mint 4.45€
ICE Salmiakki Nikotiininuuska

Nikotiininuuskan tilaaminen

Nikotiininuuskaa pystyt tilaamaan netistä eri verkkokaupoista. Suurimmat nikotiininuuska verkkokaupat ovat Nicofy.com ja Nikotiinipussit.com.

Fimean julkaisun myötä voit maahantuoda tai tilata netistä Suomeen kaikenvahvuisia nikotiinipusseja ilman rajoituksia täysin laillisesti.

”Tilaisinko nuuskat netistä vai lähdenkö ajamaan haaparantaan?”

Tämä kysymys käy varmasti nykyään monen mielessä. Varsinkin korona-aikaan monella on ollut vaikeuksia edes päästä haaparantaan. Joutuu tekemään koronatestin rajalla ja kaikki on aika hankalaa. Tietysti jossain vaiheessa taisi olla rajan melkeinpä kiinnikin.

Nicofy.com sekä Nikotiiinipussit.com verkkokaupasta on kumminkin erittäin helppo tilata nikotiininuuskat suoraan kotiin. Verrattuna hintoja nikotiininuuskat eivät kumminkaan jää juurikaan kalliimmaksi kuin perus nuuska.

Varsinkin jos ostat kadulta Odens tai R42 nuuskaa, joka ei ole yhtä laadukasta tai hyvänmakuista kuin suurin osa nikotiininuuska pusseista.

Tietysti perinteinen nuuska on aina perinteistä nuuskaa. Siinä on oma makunsa, jota on erittäin hankala varmasti kopioida nikotiininuuskaksi. Yhtään erittäin hyvin nuuskaa kopioivaa nikotiininuuskaa ei ole vielä tullut vastaan.

Nuuska ja nikotiininuuska arvostelut

Perinteisiä nuuskia sekä nikotiininuuskia on todella monia erilaisia. Kaikkien niiden testaaminen vaatii aikaa ja tietysti rahaa. Nuuska-arvosteluita voi löytää netistä, jos hiukan malttaa etsiä.

Nuuskakairan aukioloajat

Nuuskakaira on normaalisti auki näinä ajankohtina. Ajat ovat tämän hetkistä tietoa.

MA-PE, 10-20

LA, 10-19

SU, 12-18

Osoite: Norra Industrivägen 1, 953 34 Haparanda, Ruotsi

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *