Nuuskasta ja tupakasta eroon nikotiinipussien avulla
|

Nikotiinipussit korvike nuuskalle ja tupakalle

Nikotiinipussit on uuden sukupolven vaihtoehto nuuskalle tai tupakoinnille. Nikotiinipussit ovat saavuttaneet todella suuren suosion Suomessa ja ovatkin vuonna 2022 Suomen suosituimpia nikotiinituotteita.

Mitä nikotiinipussit on?

Nikotiinipussit on nikotiinituote siinä missä nikotiinipurkka tai nikotiinilaastari. Nikotiinipurkka ja muut nikotiinituotteet ovat jääneet reilusti ajassa jälkeen nikotiinipusseihin verrattuna.

Vaikkakin ulkomuoto on nuuskaa muistuttava on todella tärkeä muistaa, että tämä ei ole nuuskaa. Nikotiinipussit ovat tupakattomia ja tunnetaan myös nimellä nikotiiniannospussi. Tupakattomuuden ansiosta nikotiinipussien maut ovat raikkaita.

Mitä nikotiinipussit sisältävät?

Nikotiinipussien sisältö vaihtelee hieman valmistajasta ja mausta riippuen, mutta pohjaresepti on suurin piirtein sama kaikissa, selluloosa, sooda, nikotiini ja maukeuttajana usein ksylitoli.

Dope Freeze nikotiinipussin sisältö

Otetaan esimerkki sisällöksi yksi markkinoiden suosituimmista nikotiinipusseista, Dope Freeze.

 • Luontaiset kuidut, selluloosa (E460).
 • Kosteuden sitoja (E1520).
 • Luontaiset makuaineet.
 • Happamuudensäätöaine (E500, sooda).
 • Ksylitoli.
 • Nikotiini

Nikotiinipussien sisältö on lyhyt ja kaikki ainesosat ovat varmaankin tuttuja suurimmalle osalle ihmisistä.

Zonnic nikotiiniannospussit

Zonnic annospussit tuli Suomessa tunnetuksi aggresiivisella markkinoinnillaan vuonna 2016. Vuonna 2016 ei ollut väliä mitä katsoit niin Zonnicin mainokset pärähtivät ruudulle niin Youtubessa kuin televisiossakin.

Vaikka Zonnic on ollut markkinoilla pitkään niin siltikin Zonnic on nikotiinipusseista ylivoimaisesti huonoin. Suoraan sanottuna Zonnicilla ei muuta hyvää ole kuin idea. Zonnicin pussit ovat kooltaan 0,1g verrokkina Dope Freezessä pussi on 0,7g. Pienen pussin takia Zonnicin nikotiinipitoisuus on 40mg/g, eli lähes tuplat odensiin missä on 22mg/g. Pienen pussin lisäksi Zonnic on todella kuiva ja jää huulen alle kiinni.

Zonnic brändin kehitti ruotsalainen Nicofonum vuonna 2008. Nicofonum kehitti ensimmäisenä tupakattomat nikotiinipussit. Vuonna 2000 perustetun Nicofonumin osti Reynolds American Inc. vuonna 2009. Kuusi vuotta tämän jälkeen Reynolds American Inc. myytiin British American Tobacolle. Nykyään Zonnic brändi kuuluu siis yhdelle maailman suurimmista tupakkafirmoista.

Swedish Match valmistaa nuuskan lisäksi nikotiinipusseja

Tupakkafirmojen lisäksi nuuskan valmistajatkin ovat lähteneet nikotiinipussihommiin. Swedish Match tunnetaan muun muassa General, Göteborgs Rapé ja Ettan -nuuskien valmistajana. Nyt Swedish Matchin arsenaaliin on tullut myös nikotiinipussit.

Swedish Match valmistaa Zyn nikotiinipussit, jotka eivät ole nikotiininuuskien kärkikastissa. Zyn nikotiinipussit ovat 0,35g kokoisia, kuivia ja hieman mauttomia. Pieni pussikoko olisi menettelevä, jos pussi olisi kosteampi ja makua enemmän.

Onko nikotiinipussit laillisia?

Kaikki nikotiinia sisältävät nikotiinipussit ovat laillisia tilata Suomeen. Nikotiinipussien tilaaminen on laitonta, jos olet alle 18 vuotias.

Vahvojen nikotiinipussien tilaamisesta rangaistiin aikanaan lääkeainerikkomuksella tai lääkeainerikoksella riippuen kuinka törkeä rikos oli. Parhaimmat valikoimat sekä mietoihin että vahvoihin nikotiinipusseihin löydät luotettavista ja kotimaisista nikotiinipussikaupoista, kuten Nikotiinipussit.com tai Nicofy.com.

Suomessa on myynnissä apteekeissa ja marketeissa Zonnic nikotiiniannospusseja, mutta kuten tuossa aiemmin jo läpi käytiin niin Zonnicit kannattaa suosiolla skipata ja tilata laadukkaita nikotiinipusseja. Itse suosittelen tupakkaan tottuneelle, joka ei ole aiemmin nuuskaa käyttänyt Dopen Ice Mango nikotiinipussia. Nuuskan käyttäjälle taas suosittelen Ice Freeze nikotiinipussia, missä on nuuskamainen poraus.

Paljonko nikotiinipusseja voi tilata laillisesti?

Fimean uuden linjauksen myötä nikotiinipusseja, sekä mietoja että vahvoja, on laillista maahantuoda tai tilata netistä ilman minkäänlaisia rajoituksia. Aiemmin oli mahdollista tilata alle 4mg/pussi sisältäviä nikotiinipusseja mutta tästä on nyt luovuttu ja kaiken vahvuisia nikotiinipusseja on siis mahdollista tilata.

Nuuskan salakuljetus ja nikotiinipussien salakuljetus ei ole sama asia. Nuuskan salakuljettamisesta voi saada rangaistukseksi vankilaa ja maksettavaksi kierretyt verot.

Nikotiinipussit tupakoinnin sijaan

Nikotiinipussit on Suomen suosituimpia nikotiinituotteita vuonna 2022. Muutaman vuoden sisällä nikotiinipussit ovat kehittyneet todella suurin harppauksin. Tämän huomaa todella hyvin Zonnic mint 4mg annospussista.

Nikotiinipussien alkuaikoina pussit olivat joko jauhoisia tai märkiä ja liukkaita. Maut olivat hieman tunkkaisia ja kemikaalisia. Muut valmistajat ovat korjanneet nämä ongelmat, mutta Zonnic on edelleen kuiva ja teolliselta maistuva postimerkki.

Toinen vanhimmista nikotiinipusseista on Epok, joka muuttui Lyftiksi ja siitä Veloksi. Alkuun Epokin nikotiinipussit oli limaisia ja tunnottomia, mutta nykyään Velon pussit ovat oikein menetteleviä. Velo ja Epok on yli 4mg vahvuudella ja niitä voi tilata tai tuoda Suomeen ilman rajoituksia.

Mistä nikotiinipusseja voi ostaa?

Nikotiinipussit saa ostettua marketeista, apteekeista ja netistä. Apteekeissa ja marketeissa on myynnissä vain Zonnic nikotiiniannospusseja, joten suurinosa tilaa nikotiinipussit netistä.

Nikotiininuuskan tilaamisessa kannattaa olla tarkkana, mistä niitä tilaa. Kotimaiset toimijat ovat nikotiinipussien edelläkävijöitä ja kehittäneet tuotteita jatkuvasti eteenpäin. Löydät yleensä myös parhaat valikoimat suomalaisilta. Suosikaa siis suomalaista ja tilatkaa luotettavilta ja kotimaisilta toimijoilta, kuten Nikotiinipussit.com ja Nicofy.com

Nikotiinipussit.com on Suomen suurin ja luotettavin nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa

Nikotiinipussit.com on Suomen ensimmäinen nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa. Nikotiinipussit.comilta olen itse tilaillut sillä heidän tuotteitaan ei mistään muualta saa ja omat suosikkini löytyy heidän valikoimasta. Nikotiinipussit.comilta voit tilata täysin laillisesti ja huoletta nikotiinipussit, ja heidän valikoimansa on valtava!

 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Aspa: Suomen kielinen, nopea ja osaa hommansa.
 • Tuotteet: Nikotiinipussit.comin tuotteet ovat vain heillä myynnissä.

Mikä on paras nikotiinipussi?

Nikotiinipussien käyttäjiä on kahdenlaisia, on niitä jotka haluavat kovan porauksen ja niitä jotka haluavat vain nikotiinin. Porausta hakevat useasti nuuskaan tottuneet, jotka hakevat korvaajaa nuuskalle ja luonnollisesti he hakevat nuuskamaista tuntumaa. Nykyään löytyy nikotiininuuskaa mikä poraa, jopa nuuskaa kovemmin. Ne jotka eivät porauksesta välitä ovat usein entisiä tupakoitsijoita ja he tahtovat usein myös pienen huomaamattoman pussin.

Nikotiinipussia valittaessa sinun on mietittävä mitä pussiltasi tahdot.

 • Tuntuma. Tahdotko pussin mikä kihelmöi ja poraa vai et?
 • Pussin koko. Tahdotko suuren nuuskamaisen pussin vai slim-mallisen huomaamattoman?
 • Vahvuus. Tahdotko 4 mg/pussi vai riittääkö vähempi?
 • Maku. Nikotiinipusseja löytyy lähes kaiken makuisia, joten varmasti löytyy sinullekin maistuva!
 • Pussin kosteus. Jotkut tykkäävät kosteasta pussista ja osa tykkää kuivasta.

Suosituimmat nikotiinipussit

Suomen suosituimmat nikotiinipussit löytyvät kaikki kahdesta kaupasta, Nikotiinipussit.comista ja Nicofy.comista. Näiden kauppojen valikoimat ovat ylivertaisia muihin verrattuna.

Nyytti Tervalaku Nikotiinipussit.com

Nyytin Tervalaku on täysin tervaleijona pastillin makuinen nikotiinipussi. Usein muut kuin minttu- ja chilipussit eivät kairaa pahemmin, mutta Tervalaku on poikkeus. Kovalla kairauksella ja loistavalla maulla Tervalakusta on tullut yksi kansan suosikeista.

 • Brändi: Nyytti
 • Myyjä: Nikotiinipussit.com
 • Tuntuma: Voimakas
 • Maku: Tervalaku
 • Pussin koko: 0,5g tuhti slim-pussi

Dope Freeze Nikotiinipussit.com

Freezen tiukka mentholin kairaus ja nuuskamainen 0,7g säkki on saavuttanut suuren suosion nuuskaajien keskuudessa. Dopen myyntivaltti on se että purkissa on 22 laadukasta pussia verrattuna useaan muuhun brändiin joilla on 18-20.

 • Brändi: Dope
 • Myyjä: Nikotiinipussit.com
 • Tuntuma: Voimakas
 • Maku: Menthol
 • Pussin koko: 0,7g todella tuhti slim-pussi

Dissident Fiery Ice Nicofy.com

Dissident Fiery Ice on tulisella kairauksella varustettu chiliminttu nikotiinipussi. Chilin polte antaa paremman porauksen kuin mikään tupakkanuuska. Pitkään kestävä poraus ja kostea, tuhti pussi nostaa tämän nikotiininuuskien top 5 listalle. Ensimmäistä kertaa kun tämän laittoi huulen alle en millään voinut uskoa, että tässä on vain 4 mg nikotiinia.

 • Brändi: Dissident
 • Myyjä: Nicofy.com
 • Tuntuma: Erittäin voimakas
 • Maku: Chili ja minttu
 • Pussin koko: 0,5g tuhti slim-pussi

Snatch Frozen Nicofy.com

Snatch Frozen on Nicofyn minttusäkeistä ehdottomasti ykkönen. Kovaa kairaava mentholpussi lihavalla pussilla, tällä kombolla ei vain voi mennä vikaan. Poraus on on todella voimakas ja samankaltainen kuin nuuskassa.

 • Brändi: Snatch
 • Myyjä: Nicofy.com
 • Tuntuma: Erittäin voimakas
 • Maku: Menthol
 • Pussin koko: 0,7g mehevä slim-pussi

ICE Freezereaper Nikotiinipussit.com

Ice Freezereaper on Nikotiinipussit.comin chilinuuskista koviten kairaava. Freezereaper on kombinaatio mintun jäisyyttä ja chilin tulista poltetta. Kuuma kylmä kombo takaa vakuuttavan ja pitkä kestoisen porauksen.

 • Brändi: ICE
 • Myyjä: Nikotiinipussit.com
 • Tuntuma: Erittäin voimakas
 • Maku: Minttu ja chili
 • Pussin koko: 0,5g slim-pussi

Mikä nikotiinipussi on nuuskamaisin?

Nuuskaajat hakevat nikotiinipussilta nuuskamaisia piirteitä. Nikotiinipussin pitää porata ja olla tuhdin kokoinen. Usein nuuskaajat myös suosivat miedon makuisia ja hieman kosteampaa pussia. Nuuskamaisimpia nikotiininuuskia on Dope ja Snatch. Dopen ja Snatchin pussi on saman kokoinen kuin nuuskassa, eli 0,7g.

Tuhtia pussia, jopa tärkeämpi ominaisuus monelle on poraus. Nikotiinipusseista koviten poraava on, joko Snatch Chilli Mint tai Ice Freezereaper. Teille, jotka ette chilin poltteesta välitä, suosittelisin Ice frost 2.0, Dope Freezeä tai Snatch Frozenia. Näissä kolmessa poraus tulee mentholista ja muista minttu mauista.

Miksi nuuskan käyttäjät siirtyvät nikotiinipusseihin?

Nikotiinipussit ovat vaihtoehtoinen nikotiinituote nuuskalle. Nuuskaajalla on nuuska huulen alla lähes kokoajan, joten tapariippuvuus on nuuskankäyttäjillä todella vahva. Tämän lisäksi nuuskassa on nikotiinia 8-40mg/pussi. Suomessa vielä käytetään usein todella vahvoja 20mg+ nikotiinivahvuudella olevia nuuskia, kuten Odens, Chainsaw ja R42.

Miksi nikotiinipussit ovat nuuskaa parempia?

4 mg tai vahvemmat nikotiinipussit voi porata, eli tuntua huulessa vahvemmalta, kuin yli 20 mg nuuskat. Nuuskassa tuntuma saadaan aikaan lähes aina vain soodalla. Mitä emäksisempi pussi sen kovempi poraus. Nikotiinipusseissa taas käytetään usein minttua tuomaan jäisyyttä ja chilia tuomaan poltetta. Mintun ja chilin tuoman porauksen kanssa soodaa voi vähentää ilman, että poraus katoaa. Alempi ph-arvo pussissa tekee siitä hellemmän huulelle. Nikotiinipussit ovat myös maultaan raikkaampia kuin nuuska,

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *