Nyytti Kahvihetki nikotiinipussien arvostelu
|

Nyytti Kahvihetki arvostelu

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussit erottuvat hyvin muista nikotiinipusseista. Kahvin maku nikotiinipusseista on kiva idea, mutta miten se käytännössä toimii?

Mikä on Nyytti Kahvihetki?

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussit ovat kahvin makuisia. Pussit ovat 0,6 g kokoisia. Tämä pussikoko on monille miellyttävä. Nikotiinipitoisuuksia on kolme: 2 mg, 4 mg ja 9,6 mg pussia kohden. Tämä mahdollistaa sen, että useimmille löytyy sopiva vahvuus. 2 mg vahvuus sopii sellaiselle, joka haluaa pitää nikotiinin käytön minimissä. 4 mg on jo tuplasti enemmän, kuin 2 mg, mutta sekin on vielä alhainen. 4 mg nikotiinipussit ovat kuitenkin suosittuja, sillä aiemmin se on ollut korkein vahvuus, jota saa tilata netistä. Vahvin vahvuus on usein suosittu esimerkiksi tupakkaa tai nuuskaa lopettavilla.

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussi arvostelu

Miten Nyytti Kahvihetki nikotiinipussi toimii?

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussit tarjoavat maukasta kahvin makua. Maku tulee runsaasti esille ja on voimakas. Tämän lisäksi hieman kevyempi poraus seuraa perästä. Poraus on sopivan vahvuinen suhteutettuna kahvin makuun. Kokonaisuus on miellyttävästi tasapainossa.

Kenelle Nyytti Kahvihetki nikotiinipussi sopii?

Nyytti Kahvihetki sopii monille nikotiinipitoisuuksien puolesta, sillä niitä on saatavilla useammassa vahvuudessa. Kaikkinensa pussi sopii tietysti kahvin ystäville. Voimakasta porausta kaipaaville esimerkiksi Denssi Strawberry Freeze voisi olla sopivampi.

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussit

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Kahvihetki nikotiinipusseissa on mukava 0,6 g pussikoko, joka on huulen alla huomaamaton. Tuntumaa tästä silti löytyy sopivasti. Eniten esille kuitenkin tulee mahtava kahvin maku. Nikotiini ja kahvi samassa, mikä oliiskaan kätevämpää!

Nyytti Kahvihetki nikotiinipussi yhteenvetona

Nyytti Kahvihetki nikotiiinpusseissa on voimakas maku, joka yhdistyy kivaan poraukseen. Tämän lisäksi pussikoko on toimiva. Kokonaisuus on loistava ja kaikki ovat hyvässä tasapainossa.

  • Hinta: Todella hyvä hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Kahvi
  • Pussi: Tuhti 0,6 g
  • Nikotiinipitoisuus: 2mg, 4mg ja 9,6mg pussia kohden
  • Poraus: Keskiverto

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *