Nyytti Tervalaku nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Tervalaku arvostelu

Nyytti Tervalaku nikotiinipussi on luultavasti suosituin tai vähintään suosituimpia Nyytti tuoteperheen nikotiinipusseja. Tervalaku on omaperäinen valinta nikotiinipussiin, mutta ovathan tervalakukarkit monen ehdoton suosikki. Miksi siis se ei voisi toimia myös nikotiinipussissa?

Mikä on Nyytti Tervalaku?

Nyytti Tervalaku on nikotiinipussi, jossa tervalakun maku on tuotu pussiin huikealla tavalla. Täyteläisen tervalakun lisäksi pussilta luvataan myös porausta. Ei ole tyypillistä, että makupussista löytyisi porausta, joten pieni skeptisyys on ollut läsnä. Tästä huolimatta Nyytti Black nikotiinipussista löytyi myös porausta, vaikka siinä on makuna lakritsi ja minttu.

Nyytti Tervalaku

Miten Nyytti Tervalaku toimii?

Nyytti Tervalaku toimii luvatulla tavalla. Tervalakun maku on todella valloittava ja oikeasti hyvä, puhdas maku. Enää ei ihmetytä hullu suosio, jota kyseinen pussi on saanut. Mitä poraukseen tulee, niin sitäkin löytyy. On hieman suhteellinen käsite tuotteen sivulta löytyvä asteikko, mutta se antoi oikein hyvin suuntaa. Porausta löytyy kiitettävästi, eikä se jää maun varjoon.

Kenelle Nyytti Tervalaku sopii?

Nyytti Tervalaku on voimakkaasti tervalakun makuinen, joten jos siitä ei välitä, niin kannattaa jättää suosiolla Nyytti Tervalaku kauppaan. Jos se kuitenkin on maistuu, eikä poraustakaan pelkää, niin tässä on paljon potentiaalia käyttöpussiksikin. Enemmän Nyytti Tervalaku voisi sopia nuuskaajan makuun, mutta tupakoitsijan kannattaa ehdottomasti kokeilla jos tervalakun ystävä muuten on.

Nyytti Tervalaku nikotiinipussit

Nyytti Tervalaku nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Tervalaku nikotiinipussit ovat todella laadukkaita. Rikkinäisiä pusseja ollut lainkaan kiekossa. Pussi on pehmeä ja omaan makuun sopivan kokoinen (0,6 g). Maku pääsi heti valloilleen ja se kesti ihanan pitkään. Tästä huolimatta valuttaminen ei koitunut ongelmaksi. Maku oli heti aluksi jo vahvana esillä, eikä se oikein tuntunut laimentuvan, josta ehdottomasti pisteitä tälle nikotiinipussille.

Nyytti Tervalaku yhteen vetona

Kokonaisuudessa Nyytti Tervalaku on selkeästi ammattilaisten huolellisesti, taidolla suunnittelema nikotiinipussi. Tuote ei tunnu olevan väkisin väännetty, jota koitetaan sitten myydä tyhjillä lupauksilla. Todella hintansa väärti.

  • Hinta: Loistava hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Tervalaku
  • Pussi: Tuhti 0,6 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuus: 2 mg, 4 mg tai 9.6 mg pussia kohden
  • Poraus: Poraa mukavasti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *