Zixs Melon Rush nikotiinipussien arvostelu

Zixs Melon Rush arvostelu

Zixs Melon Rush nikotiininuuska kuuluu Zixs tuoteperheeseen, jossa on pyritty saada nikotiininuuskat mahdollisimman nuuskamaisiksi. Zixs Melon Rushin lisäksi löytyy viisi makua, jotka ovat Bergamot Tobacco, Minty Lemon, Icy Mint, Espresso ja Salmiak.

Mikä on Zixs Melon Rush?

Zixs Melon Rush on nikotiininuuskaa isossa pussissa. Iso pussi on erityisen hyvä nuuskaan tottuneille, sillä nuuskapussitkin ovat usein isoja. Useat ovat hyödyntäneet nikotiinipusseja nuuskan lopettamisessa, mutta ongelmaksi voi koitua sopivan pussin löytyminen. Nuuskaajat ovat usen hyvin tottuneita tiettyyn pussikokoon, makuun ja/tai tuntumaan. Isoihin pusseihin tottuneelle Zixsit ovat loistava valinta. Zixsin Melon Freeze nikotiinipusseissa on hieman pienempi 0,7g kokoinen pussi.

Zixs Melon Rush Ja Melon Freeze

Miten Zixs Melon Rush toimii?

Zixs Melon Rush on toimiva tuote ja maukas vesimelonin maku tulee erittäin miellyttävästi esille. Porausta uupuu, joka vie nuuskamaisuutta pois. Makuna on melon rush eli vesimeloni ja se tulee hyvin esille. Maku on myös mukavaa vaihtelua todella minttuisten tai mentholisten poraavien pussien jälkeen.

Kenelle Zixs Melon Rush sopii?

Zixs Melon Rush sopii nuuskaa tottuneelle, kuin tupakasta vieroittuvalle. Tupakoinnista nikotiinipusseihin siirtyville uppoaa usein pienemmät pussit, mutta porauksen kannalta tupakoitsijakin voi hyvin kokeilla, että olisiko tämä mieluinen. Porausta hakevien kannattaa kokeilla esimerkiksi Denssi Watermelon Freeze nikotiininuuskaa.

Zixs Melon Rush nikotiinipussi

Zixs Melon Rush nikotiinipussi vs Kapten Melon nuuska

Zixs Melon RushKapten Melon
MakuPuhtaan vesimeloonin makuinenMeloonin maku ei pääroolissa, vaan tupakka
PussiIso, muistuttaa nuuskapussiaHyvän kokoiset pussit
PorausEi poraaEi poraa
Nikotiini4 mg ja 6,4 mg sekä 11,7 mg (melon freeze)15 mg
HampaatEi värjääVärjää hampaita

Zixs Melon Rush nikotiinipussi arvostelu

Ensimmäisenä huomio kiinnittyi itse pussiin, joka todella on iso, kuten luvattu. Pussilla on kokoa 0,8g, joka vastaa monien suosittujen nuuskapussien kokoa. Pussia tarvitsi hieman möyhentää ennen, kuin sen laitoi huulen alle. Maku tuli sopivasti esille, ei överisti, vaan hillitysti. Porausta voisi olla enemmän, mutta makupussina oikein toimiva.

Zixs Melon Rush nikotiinipussi yhteenvetona

Yhteenvetona pussit hyviä, laadukkaan tuntuisia ja kookkaita. Poraus olisi sopinut pussiin, mutta hyvähän se on olla vaihtoehtoja ilman porausta.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Vesimelooni
  • Pussi: 0,7 g ja 0,8 g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg ja 6,4 mg pussia kohden (sekä Melon freeze 11,7 mg)
  • Poraus: Ei porausta

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *