Nyytti Minttushotti

Nyytti Minttushotti arvostelu

Nyytti Minttushotti? Kyllä, minttushotin makuinen nikotiinipussi on kehitetty. Nyytti Minttushotti on osa Nyytti tuoteperhettä, jossa riittää hieman erikoisempia makuja. Nyytti Minttushotti nikotiinipusseja löytyy 2mg, 4mg ja 9,6mg (/pussi) vahvuuksissa.

Mikä on Nyytti Minttushotti?

Nyytti Minttushotti on upean herkullisen minttushotin makuinen nikotiinipussi. Nyytti Minttushotti nikotiinipussilta luvataan miellyttävää porausta ja pitkäkestoista makua. Nyytti Minttushotti on osana Nyytti tuoteperhettä, josta löytyy tämän lisäksi esimerkiksi hedelmälakun, turkinpippurin ja tervalakun makuisia nikotiiinipusseja.

Nyytti Minttushotti nikotiinipussit

Miten Nyytti Minttushotti toimii?

Minttushotin makuisessa Nyytti nikotiinipussissa voi huomata tämän hieman erikoisemman maun heti, kun pussin laittaa huulen alle. Maku lähtee heti irtoamaan ja kyljessä on mukana mukavaa porausta. Pääpaino tuntuu olevan keskitetty nikotiinipussin makuun. Maku myös kestää luvatulla tavalla, pitkään.

Kenelle Nyytti Minttushotti sopii?

Nyytti Minttushotti nikotiinipussit sopivat loistavasti niille, jotka kaipaavat nikotiinipusseilta mahtavaa makua, mutta ei liiallista porausta. Pussin koko on myös oikein sopiva monien makuun, 0,6g. Usein entisille nuuskan käyttäjille maistuu vähän kovempaa poraavat ja isommat nikotiinipussit. Jos etsit poraavaa nikotiinipussia, joka pussi on hieman isompi, niin kannattaa kokeilla Denssi Brain Freeze tai Denssi Spearmint nikotiinipusseja.

Nyytti Minttushotti nikotiinipussi

Nyytti Minttushotti nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Minttushotti nikotiinipussissa pussi on laadukas ja hyvä, kuten muissakin Nyytti nikotiinipusseissa. Pussit eivät olleet hajonneita, mutta ei myöskään paksua tai kovaa materiaalia. Pussin pinta tuntuu mukavan pehmeältä, jolloin ikenen pinta ei pääse yhtä helposti rikkoutumaan.

Makuna oleva minttushotti tulee selvästi esille ja on hyvin tunnistettavissa. Maku kestää pitkään, eikä täten pussia sen puolesta tarvitse olla heti vaihtamassa. Porausta sen sijaan saisi olla enemmänkin, mutta poraavan jälkeen tämä on oikein hyvä välipussi.

Nyytti Minttushotti nikotiinipussi yhteenvetona

Yhteenvetona Nyytti Minttushotti on hyvä nikotiinipussi laadukkaassa pussissa, pitkäkestoisella voimakkaalla maulla sekä miellyttävällä porauksella. Jos porausta kaipaa kohtuullisesti, niin tämä voisi olla sopiva peruskäyttöpussi.

  • Hinta: Kohtuullinen 5,90 €
  • Maku: Minttushotti
  • Pussi: Tuhti 0,6 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuus pussia kohden: 2 mg, 4 mg ja 9,6 mg
  • Poraus: Poraa miedosti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *