Biitti WIntergreen nikotiinipussit arvostelu

Biitti Wintergreen arvostelu

Biitti Wintergreen nikotiinipussin maku on varmasti nuuskaa käyttäneille tuttu. Wintergreen on makuna monissa suosituissa nuuskapusseissa ja monia varmasti kiinnostaa, kuinka maku toimii nikotiinipussissa. Nikotiinipusseissa yleisimpiä makuja on mintun erilaiset variaatiot.

Mikä on Biitti Wintergreen?

Biitti Wintergreen on nikotiinipussi, joka nimensä mukaisesti maistuu wintergreeniltä. Wintergreenin maku on minttuinen/piparminttuinen, jonka lisäksi esiin tulee havumainen maku. Tästä pirteästä mausta joko pitää tai inhoaa yleensä. Biitti Wintergreen nikotiinipusseissa tämä maku on tarjoiltuna laadukkaissa 0,5 g ja 0,6 g kokoisissa pusseissa. Pussikoko on huomattavasti pienempi, kuin perinteisten nuuskapussien koko. Nikotiinipusseissa yleensä tämän kokoiset pussit ovat kuitenkin hyvin suosittuja.

Biitti Wintergreen nikotiinipussit

Miten Biitti Wintergreen toimii?

Biitti Wintergreen nikotiinipussien ollessa perinteisiä nuuskapusseja pienempiä, toimii kuitenkin kokonaisuus mukavasti. Pienempi pussikoko on huulen alla miellyttävä. Mikäli kaipaa isompaa pussikokoa, niin esimerkiksi Zixs Icy Mint nikotiinipussit voisivat olla hyvä valinta. Makua irtoaa oikein mukavasti ja tuttu wintergreenihän se todella on. Raikkaus tulee upeasti esille. Myöskin porauksen kohdalla on onnistuttu. Poraus on hyvin samankaltainen, kuin monissa nuuskissa.

Kenelle Biitti Wintergreen sopii?

Biitti Wintergreen on mitä luultavammin nuuskan lopettaneen wintergreenin suurkuluttajan unelma. Tupakointiin enemmän tottuneelle Biitti Wintergreen voi myös sopia, sillä poraus ei ole hurjimmasta päästä ja pussikoko ei ole kovin suuri.

Biitti Wintergreen nikotiinipussi

Biitti Wintergreen nikotiinipussi arvostelu

Biitti Wintergreen nikotiinipussissa toimii loistavasti maun ja porauksen tasapaino, jossa maku on hieman painavampana. Makua tulee runsaansti esille ja se kestää todella pitkään. Maku on todella miellyttävä, mutta sellainen, josta kaikki eivät varmastikaan pidä. Poraus on kivasti kokoajan esillä sopivan maltillisena, mutta ei liian hempeänä.

Biitti Wintergreen yhteenvetona

Kaikkinensa Biitti Wintergreen nikotiinipussit on erityisesti nuuskaan tottuneille mitä loistavin valinta. Maku toimii, poraus toimii ja kokonaisuudessa ei mikään häiritse.

  • Hinta: 5,90 €
  • Maku:Wintergreen
  • Pussi: 0,5 g ja 0,6 g
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg ja 8 mg pussia kohden
  • Poraus: nuuskamainen poraus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *