Nyytti Hedelmälaku
|

Nyytti Hedelmälaku arvostelu

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussit ovat osana Nyytti tuoteperhettä. Nyytti tuoteperhe koostuu hieman erikoisemman makuisista nikotiinipusseista. Hedelmälaku nikotiinipussien maku muistuttaa sirkus aakkoset karkkien makua, miten on se edes mahdollista?

Mikä on Nyytti Hedelmälaku?

Nyytti Hedelmälaku on sirkus aakkosia muistuttava nikotiinipussi. Maku erottuu edukseen selkeästi muista nikotiinipusseista. Perinteisesti nikotiinipussit maistuvat mintulta tai marjoilta. Karkin maku nikotiinipussissa on uusi juttu, mutta voisiko se toimia?

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussit

Miten Nyytti Hedelmälaku toimii?

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussi todella toimii toivotulla tavalla. Nikotiinipussin maku on, kuin ilmetty sirkus aakkonen. Porausta ei kovinkaan ole, kuten makupusssissa ei usein olekaan tapana olla. Jatkuvassa käytössä Nyytti Hedelmälaku voi koitua liian makeaksi, mutta vaihteluna perinteisille nikotiinipusseille tämä on ihan huippu.

Kenelle Nyytti Hedelmälaku sopii?

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussin pussit ovat 0,6 g kokoisia eli aika sopivia lähes kaikille. Tämän lisäksi porausta ei ole paljoa, joten Nyytti Hedelmälakua voisin suositella niin tupakoinnin lopettaneelle, kuin nuuskan lopettaneelle. Kovalla porauksella varustettujen nikotiinipussien, kuten käyttäjät usein haluavat rinnalle miedomman pussin, jota käyttää välillä. Siihen tarkoitukseen tämä on nappi valinta.

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussi

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussi on yksi Nyytti tuoteperheen valikoimaan kuuluvista tuotteista. Yleisesti kaikki Nyytti tuoteperheen nikotiinipussien pussit ovat todella laadukkaita, pehmeitä ja ehjiä. Niin on myös Nyytti Hedelmälakun pussi.

Maku Nyytti Hedelmälakussa on nimensä mukainen. Maussa on onnistuttu hämmästyttävän hyvin. Maku tulee kivasti esille, ei liian vahvana kuitenkaan. Se silti kestää pitkän aikaa, jolloin pussia ei tarvitse heti olla vaihtamassa uuteen. Lisäksi pussissa ei ole ongelmaa valuttamisen kanssa.

Nyytti Hedelmälaku nikotiinipussi yhteenvetona

Yhteenvetona Nyytti Hedelmälaku on kivan erilainen nikotiinpussi, jossa on onnistuttu uskomattoman hyvin. Nyytti Hedelmälaku on nikotiinipussi, jonka voisi kuvitella olevan lähes jokaisen makuun. Myös kovempaan tuntumaan, kuten Denssin käyttäjille tämä sopii mainiosti välipussina.

  • Hinta: 5,90 €
  • Maku: Hedelmälaku
  • Pussi: Tuhti 0,6 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuudet: 2 mg/pussi, 4 mg/pussi ja 9,6 mg/pussi
  • Poraus: Poraa hennosti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *