Zixs Icy Mint nikotiinipussit arvostelu

Zixs Icy Mint arvostelu

Zixs Icy Mint poikkeaa muista nikotiinipusseista pussin suurella koolla. Zixs nikotiinipussit eivät ole kuitenkaan täynnä porausta, kuten jotkut nikotiinipusseista, mutta Zixs Icy Mint nikotiininuuskassa on tuntumaa.

Mikä on Zixs Icy Mint?

Zixs Icy Mint on nikotiinipussi, jossa erikoisuutena on 0,8 g kokoiset pussit. Pussit muistuttavat nuuskaa selkeästi enemmän, kuin perinteiset slim-malliset pussit. Nikotiinipusseilla voi ehkäistä vieroitusoireita, joita tulee nuuskan tai tupakoinnin lopettamisesta.

Zixs Icy Mint nikotiinipussi arvostelu

Miten Zixs Icy Mint toimii?

Zixs Icy Mint nikotiinipussien miellyttävä mintun maku tulee mukavasti esille kevyen tuntuman kanssa. Maku Icy Mint eli jäinen minttu on melko tyypillinen nikotiinipussimaku, mutta eroja on makujen välillä paljon.

Kenelle Zixs Icy Mint sopii?

Pussin kannalta Zixs nikotiinipussit ovat nuuskaajille oikea valinta. Poraustakin löytyy hieman, joten nuuskasta irtantuvalle Zixs Icy Mint voi olla oikein toimiva peruspussi. Tupakoinnin lopettajille sopii paremmin pussit, jotka eivät erityisemmin poraa ja ovat pieniä. Nämä ovat kuitenkin makuasioita ja jokainen voi käyttää juuri sitä nikotiinipussia, minkä itse kokee sopivaksi.

Zixs Icy Mint vs Denssi Spearmint

Zixs Icy Mint nikotiinipussien erot verrattuna Denssi Spearmint nikotiinipusseihin.

Zixs Icy MintDenssi Spearmint
MakuJäinen minttu, tulee sopivasti esilleSpearmint, tulee selkeästi esille
Pussi0,8 g reilun kokoinen0,7 g neliömäinen, ei pitkä
PorausMieto porausTuntuva poraus
Nikotiini4 mg ja 6,4 mg pussia kohden4 mg, 9,6 mg ja 11,2 mg pussia kohden

Zixs Icy Mint arvostelu

Zixs Icy Mint nikotiinipussi oli positiivinen kokemus. Pussin koko oli jo tuttu aiemmin testatuista Zixs nikotiinipusseista, mutta maku oli uusi. Mintun makuisia nikotiinipusseja on pilvin pimein, joten itselleen mieluista minttupussia voi joutua etsimään jonkin aikaa. Tämän pussin maku on kevyen viileä minttu, joka ei liiaksi tule esiin.

Zixs Icy Mint nikotiinipussi

Zixs Icy Mint nikotiinipussi yhteenvetona

Yhteenvetona Zixs Icy Mint oli varustettu miedolla porauksella ja mintun maulla, jotka olivat sopivasti tasapainossa. Jos ei kaipaa huulen alla ilotuliteshowta, niin tämä on nappivalinta.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Minttu
  • Pussi: Kookas 0,8 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg ja 6,4 mg pussia kohden
  • Poraus: Mieto poraus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *