Denssi Blueberry Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Blueberry Freeze arvostelu

Denssi Blueberry Freeze on tuore lisäys poraavien Denssi nikotiinipussien tuoteperheessä. Se eroaa Denssi Brain Freezestä ja Spearmintistä jo selkeämmin mustikkaisella maullaan. Poraavien makupussien kirjo on lyhyt ja tämä voi olla monien toiveiden täyttymys.

Mikä on Denssi Blueberry Freeze

Denssi Blueberry Freeze nikotiinipussi on viimeisimpien joukossa saapunut Denssi tuoteperheeseen. Blueberry Freeze eroaa muista nikotiinipusseista mustikkaisella maulla, mutta silti kovalla porauksella. Usein marjaiset nikotiinipussit eivät poraa lähes yhtään. Moni nikotiinipussien käyttäjä käyttää pääosin poraavia minttupusseja ja vaihtelun vuoksi haluavat väliin ottaa marjapusseja, mutta nyt porauksen ystäville on sitä varten luotu tuote.

Denssi Blueberry Freeze nikotiinipussi

Miten Denssi toimii?

Denssi Blueberry Freeze on sitä mitä luvataan ja poraus saattaa silti yllättää, vaikka olisikin muiden pussien poraukseen tottunut. Denssien voisi sanoa olevan uusi aluevaltaus poraavien makupussien ansiosta. Denssi nikotiinipussit ajavat asiansa paremmin, kuin hyvin. Monia voi epäilyttää hieman korkea hinta, mutta hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdillaan, koska tämä on selkeästi poraavampaa verrattuna muihin makupusseihin.

Kenelle Denssi Blueberry Freeze sopii?

Denssi Blueberry on selkeästi suunnattu enemmän nuuskaan tottuneille, kuin tupakoitsijoille kovan porauksen takia. Poraavien ja nuuskamaisten nikotiinipussien kirjo on ollut kapea ja uusia makuja on odotettu. Nikotiinipusseihin ovat siirtyneet tuhannet suomalaiset tupakoitsijat ja entiset nuuskan käyttäjät ja on hyvä, että kaikkia otetaan huomioon tuotekehittelyissä.

Denssi Blueberry Freeze nikotiinipussi arvostelu

Denssi Blueberry Freeze kiekko on samanlainen, kuin muutkin Denssi kiekot, mutta, koska makuna on mustikka, niin yksityiskohdat ovat liilat. Desing on simppeli ja toimiva. Pusseja on runsaasti (25 kpl) ja nikotiinia on 4 mg pussia kohden. Pussit ovat kooltaan 0,7 g eli lähes samankokoisia, kuin Odens nuuskassa, jonka pussit ovat 0,8 g.

Maku on mustikkainen, niinkuin pitääkin ja mukana kiva raikkaus. Maku kestää pitkään voimakkaana, jolloin pussia ei tarvitse heti olla vaihtamassa uuteen. Raikkaan mintun maun kruunasi tietenkin poraus, joka on tullut tutuksi jo Denssi Brain Freeze nikotiinipussista.

Millaisen vastaanoton Denssi Blueberry Freeze on saanut?

Tuotteen tuotearvosteluiden perusteella Denssi Blueberry Freeze on saanut loistavan vastaanoton. Denssi Blueberry Freeze nikotiinipussia jopa ylistettiin arvostelukentässä eli voisi olettaa, että tuote on monien mielestä todella onnistunut. Pientä harmitusta oli aiheuttanut Denssin hinta (6,90 €), sekä pakkauksen teippaukset, jotka eivät olleet täysin osuneet kohdilleen.

Denssi Blueberry Freeze on saanut hyvän vastaanoton

Denssi Blueberry Freeze yhteenvetona

Denssi Blueberry on yhteenvetona hyvä ja toimiva tuote. Jos jostain täytyy valittaa, niin olkoon se sitten hinta. Nikotiinipusseja myydään edullisemminkin, mutta toista samanlaista ei saa edullisemmin.

  • Hinta: Hieman kallis 6,90 €
  • Pussin koko: Tuhti, nuuskamainen 0,7 g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Maku: Raikas mustikka, joka kestää pitkää ja tulee hyvin esille
  • Poraus: Voimakas

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *