Nyytti Glögi Nikotiinipussit
|

Nyytti Glögi arvostelu

Oletko jo kuullut glögin makuisesta nikotiinipussista? Vaikka joulu onkin jo mennyt, niin nyt on aika maistella glögiä, nikotiinipussin muodossa tosin. Voi kuulostaa hieman erikoiselta, mutta voisiko se jopa olla hyvää? Siitä otamme selvää.

Mikä on Nyytti Glögi?

Nyytti Glögi on nikotiinipussi, joka nimensä mukaisesti maistuu glögiltä. Jouluun kuuluva lämpöisenä nautittava mehu on monen suosikki asia joulussa, mutta voisiko sitä nyt maistella ympäri vuoden? Ehkä.

Nyytti Glögi nikotiinipusseja on saatavilla 2 mg ja 4mg vahvuuksissa. Vahvuudet ovat matalia ja sen puolesta suosittuja nikotiinista irtaantuvilla.

Nyytti Glögi nikotiininuuska

Miten Nyytti Glögi toimii?

No, mutta täyttyykö lupaukset koskien Nyytti Glögiä? Kyllä vain. Nikotiinipussi maistuu selkeästi glögiltä. Maku on voimakas, kuten luvattiin ja tämän lisäksi maku kestää ihanan pitkään. Entä poraus? Poraustakin löytyy, mutta sitä olisi saanut olla reilumminkin, mutta ymmärtäähän sen, että maku on haluttu pitää pääroolissa.

Kenelle Nyytti Glögi sopii?

Nyytti Glögi on tietenkin täydellinen valinta glögin ystäville. Vahvuuksien puolesta pussit sopivat loistavasti myös pienempään nikotiinimäärään tottuneelle tai henkilölle, joka haluaa vähentää nikotiinin käyttöä. Porauksen ollessa vaisun puoleinen sopii tämä herkku myös niille, keiden ikenet eivät kestä jäätävää porausta. Nyytti Glögi toimii mukavana vastapainona Nyytti Black nikotiinipusseille.

Nyytti Glögi nikotiinipussit

Nyytti Glögi nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Glögi nikotiiinipussissa on samanlainen pussi, kuin muissakin Nyytti tuoteperheen tuotteissa. Eli pussi on pehmeä ja laadukkaan tuntuinen. Lisäksi kaikki pussit olivat kiekossa ehjiä. Pussilla on kokoa 0,6 g, joka on ainakin omaan makuun juuri sopiva.

Huulen alla pussi tuntui mukavalta, ei hiertänyt tai tuntunut liian isolta. Maku tuli heti esille, eikä tarvinnut kielellä sitä etsiä. Maku ei ollut mitenkään tunkkainen, vaan hyvän glögin makuinen. Pussia pystyi pitää huulen alla pitkään ilman valuttamista tai maun loppumista. Tästä huolimatta pussi ei ollut kuiva.

Nyytti Glögi nikotiinipussi yhteenvetona

Nyytti Glögi nikotiinipussi on kivaa vaihtelua kaipaavalle sopiva valinta. Erityisesti laadukkaiden pussien takia Nyytti tuoteperheen tuotteet ovat loistavia. Lisäksi erikoisia makuja on hauskaa aina testailla.

  • Hinta: Kohtuullinen 5,90 €
  • Maku: Glögi
  • Pussi: Tuhti 0,6 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuudet: 2 mg ja 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Porausta miedosti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *