Chapo Freeze Grape nikotiinipussi

Chapo Freeze Grape arvostelu

Jäisten rypäleiden makuinen Chapo Freeze Grape nikotiinipussit ovat osana Chapo tuoteperhettä. Lisäksi Chapo tuoteperheestä löytyy esimerkiksi kirsikan ja mansikan makuisia nikotiinipusseja. Kaikilta Chapon nikotiinipusseilta löytyy mukavasti makua, kuin poraustakin.

Mikä on Chapo Freeze Grape?

Chapo Freeze Grape on nikotiinipussi, joka maistuu raikkailta rypäleiltä. Nikotiinipussit ovat auttaneet monia esimerkiksi tupakoinnin ja nuuskan lopettamisessa. Jokaisella on omat mieltymykset nikotiinipussien suhteen, joten tarjontaa on myös paljon.

Miten Chapo Freeze Grape toimii?

Chapo Freeze Grape nikotiinipussi tarjoaa miellyttävän raikkaan makuelämyksen. Rypäleiden makea maku tulee vahvasti esille mukavassa tasapainossa kairauksen kanssa. Makua riittää pitkäksi aikaa, joka myöskin lisää käyttömukavuutta, kun pussia ei tarvitse heti olla jo vaihtamassa.

Chapo Freeze Grape nikotiinipussi

Kenelle Chapo Freeze Grape sopii?

Chapo Freeze Grape sopii makean ystävälle, joka ei porausta pelkää. Enemmän kuitenkin nuuskan lopettaneelle tämän kyseisen porauksen takia. Tupakoinnin lopettaneet eivät yleensä välitä porauksesta, mutta nämä ovat puhtaasti makuasioita. Chapo Freeze Grape sopii sellaiselle, joka pitää raikkaasta hedelmäisestä mausta.

Chapo Freeze Grape nikotiinipussi arvostelu

Chapo Freeze Grape nikotiinipussissa on Chapoista tuttu hurjan näköinen desing kiekossa. Kiekko näyttää hienolta ja se erottuu selkeästi muiden brändien kiekoista. Tuttua muista Chapo nikotiinipusseista oli myös maun vahvuus ja kesto sekä porauksen voimakkuus. Pussi on 0.6 g kokoinen tuhti, mutta slim-mallinen. Pussi on pehmeä ja se tuntuu laadukkaalta, eikä se hierrä huulessa.

Chapo Grape Freeze nikotiinipussi yhteenvetona

Kokonaisuudessaan Chapo Grape Freeze on poikkeuksellisen hyvä makupussi. Makeissa nikotiinipusseissa usein unohdetaan poraus, mutta poikkeuksellisesti Chapo Grape Freeze nikotiinipussissa on reilusti porausta.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Jäinen rypäle
  • Pussi: 0.6 g
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Porausta riittää

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *