Nyytti Lonkku nikotiinipussit
|

Nyytti Lonkku arvostelu

Mikä Nyytti Lonkku? No lonkeron makuinen nikotiinipussihan se! Nyytti Lonkun lisäksi Nyytti tuoteperheestä löytyy glögin, tervalakun, minttushotin, turkinpippurin ja hedelmälakujen makuisia nikotiinipusseja. Unohtamatta tietenkään herkullista Nyytti Black nikotiinipussia.

Mikä on Nyytti Lonkku?

Nyytti Lonkku on nikotiinipussi, jonka erikoisuutena on maku, sillä se maistuu lonkerolta. Monet käyttävät nikotiinipusseja tupakoinnin tai nuuskan lopettamiseen. Nikotiinipusseista nikotiiniannos saadaan vaarattomasti, sillä ne eivät sisällä lainkaan tupakkaa.

Lonkerot ovat Suomessa erittäin suosittuja juomia. On ollut todella hauska idea tuoda maku nikotiinipusseihin. Ilta Sanomat ovat tehneet lonkeroista sokkotestin. Testissä puolet oli greippilonkeroita, joka lienee suosituin lonkeromaku.

Nyytti Lonkku nikotiininuuska

Miten Nyytti Lonkku toimii?

Nyytti Lonkku nikotiinipussissa lonkeron maku tulee hyvin esille ja se on selkeästi tunnistettavissa. Nikotiinipussissa ei irtoa ultimaattista porausta, joka on tyypillistä makupusseille. Nyytti Lonkku nikotiinipusseja on saatavilla kahdessa eri vahvuudessa, 2mg/pussi ja 4mg/pussi.

Kenelle Nyytti Lonkku sopii?

Nyytti Lonkku sopii loistavasti kaikille lonkeron ystäville. Poraus on mukavan lempeä ja pussikoko on monille mieluinen 0,6g. Monet entiset nuuskaajat ovat kuitenkin tottuneet isompiin pusseihin ja kovempaan poraukseen, jolloin Denssi Spearmint on usein mieleen.

Nyytti Lonkku

Nyytti Lonkku nikotiinipussi arvostelu

Nyytti Lonkku nikotiinipussi on toimiva nikotiinipussi, jossa maku on hauska erikoisuus. Pussit ovat tuttuun tapaan laadukkaita, eikä kiekkoon ollut eksynyt hajonneita yksilöitä. Pussit ovat myös pehmeitä ja niistä irtoaa makua hyvin. Lisäksi maku kestää pitkän aikaa. Pussi toimii erityisesti välipussina loistavasti todella poraavan nikotiinipussin jälkeen.

Nyytti Lonkku nikotiinipussi yhteenvetona

Kokonaisuudessaan Nyytti Lonkku oli sitä mitä luvattiinkiin. Maku muistutti lonkeroa selkeästi ja maun pitkäkestoisuudesta isoa plussaa.

  • Hinta: Sopiva, 5,90 €
  • Maku: Lonkero
  • Pussi: Tuhti 0,6 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuus: 2mg/pussi ja 4mg/pussi
  • Poraus: Poraa vähän

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *