Nuuskan tilaaminen netistä
| |

Nuuskaa netistä

Nuuskaa ei kannata tilata netistä, sillä se ei ole laillista. Nikotiinipussien ostaminen sen sijaan on tänäpäivänä laillista, sillä niitä ei enää tulkita lääkeaineeksi. Nikotiinipusseja koski ennen rajoitus, eikä yli 4mg pusseja saanut ostaa ilman reseptiä.

Voiko nuuskaa tilata

Suomeen ei voi tilata nuuskaa netistä laillisesti. Ainoa tapa saada nuuskaa laillisesti on hakea sitä itse Ruotsista tuontirajoitusten puitteissa. Monelle nuuskan ostajalle tarttuu kuitenkin Haaparannasta usein mukaan myös nikotiinipusseja. Nikotiinipussien ja nuuskan välillä on merkittäviä eroja, kuten se, että nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, jolloin väri on puhtaan valkoinen, eivätkä ne täten värjää hampaita.

Nuuskan myynti

Nuuskaa myyvät nettikaupat

Nuuskaa myyviä verkkokauppoja löytyy netistä jonkinverran. Silti niistä tilaaminen on laitonta ja ostajalle voi tulla ikäviä seuraamuksia. Nuuskaa ei kannata missään nimessä tilata netistä ja jos nuuskan tarve on niin kova, niin kannattaa harkita lopettamista.

Missä nuuskaa myydään?

Pimeitä nuuskan myyjiä on kattavasti eri alustoilla myymässä laitonta nuuskaa, kuten esimerkiksi Snapchatissa, Jodelissa ja Facebookissa. Snapchatin kautta alaikäiset saavat ostettua nuuskaa vaivatta. On todella huolestuttavaa, että laittomasti nuuskaa välittävät myyvät iästä riippumatta nuuskaa eteenpäin. On myös paljon alaikäisiä, jotka itsekin myyvät nuuskaa laittomasti.

Mistä kannattaa tilata nuuskaa

Nuuskaa ei kannata tilata mistään, koska se ei ole sallittua. Nikotiininuuskaa kannattaa tilata nuuskan sijasta. Nikotiininuuskan tilaaminen on laillista ja jos haluaa tilata vahvempia, niin on sekin mahdollista.

Mistä voi ostaa nuuskaa laillisesti?

Nuuskaa voi ostaa Ruotsista. Ruotsin Haaparannassa on monia nuuskakauppoja, kuten esimerkiksi Nuuskakaira, King of Snus ja Nuuska outlet. Lisäksi nuuskaa myydään Haaparannassa esimerkiksi karkkikauppa Candy Worldissa ja huoltoasema Shellillä. Niissä hinnat ovat kuitenkin hieman kalliimmat.

Onko Nicofy luotettava?

Nicofy on Suomen suosituimpia nikotiinipusseja myyviä kauppoja. Hinnat ovat maltilliset ja sivut selkeät. Nicofy on luotettava ja sieltä saa takuulla laadukkaita nikotiinipusseja ja laaja valikoima kattaa makuja laidasta laitaan, jolloin jokaisen makuun löytyy jotain.

Mitä nikotiinipussit ovat?

Nikotiinipussit ovat auttaneet monia tupakasta ja nuuskasta vieroittautumiseen. Nikotiinipussit eivät sisällä nuuskan ja tupakan tavoin tupakkaa lainkaan. Useat nikotiinipussit sisältävät alle 4 mg nikotiinia, joka on vähemmän, kuin monissa nuuskissa.

Onko 4 mg nikotiinia paljon

Yleisesti ottaen 4 mg nikotiinia ei ole paljon. Usein nuuskassa on esimerkiksi 7-26 mg nikotiinia ja tupakassa noin 10 mg/tupakka. Tupakasta verenkiertoon imeytyvän nikotiinin määrä on kuitenkin selkeästi matalampi, kuin ilmoitettu nikotiinin määrä. Nikotiinia tupakasta imeytyy noin 1-2 mg.

Onko Killa nuuskaa?

Killa ei ole nuuskaa, vaikka moni nuuskaaja sitä käyttää. Killat ovat nikotiinipusseja. Killa nikotiinipusseja saa tilattua laillisesti netistä esimerkiksi Nicofyn verkkokaupasta.

Miten nikotiinipusseja käytetään?

Nikotiinipusseja käytetään nuuskan tavoin ylähuulen alla. Ylähuulta voi hieman kuivata halutessaan ennen laittoa ja pussin voi halutessaan taittaa keskeltä. Nikotiinipussien pussit ovat kuitenkin usein pienempiä, kuin nuuska pussit, joten monet jättävät pussin taittelematta.

Kuinka nopeasti nikotiinipussi vaikuttaa?

Nikotiinipussit vaikuttuvat jo muutamassa sekunnissa nikotiinin kulkeutuessa aivoihin. Nikotiini imeytyy limakalvon kautta tasaista vauhtia ja saatava nikotiini määrä riippuu pussin vahvuudesta ja huulen alla pidetystä ajasta.

Onko nikotiinipussit ja nikotiininuuska sama asia?

Nikotiinipussit ja nikotiininuuska tarkoittavat samaa asiaa. Sanoista ”nikotiinipussit” ovat uudempi ja se ei ole ollut vielä kauaa käytössä, mutta se erottaa nikotiinipussit paremmin nuuskasta.

Nikotiinipussit netistä

Nikotiinipussit ja tupakoinnin lopettaminen

Nikotiinipussit ovat varteenotettava vaihtoehto miettiessä apuja tupakoinnin lopettamiseen. Nikotiinipussien nikotiinimäärä on riittävä tupakoinnista vieroittautumiseen. Jos kuitenkin polttaa paljon, niin voi olla kannattavaa aloittaa heti alkuun vahvemmilla pusseilla.

Onko nuuska vai nikotiinipussit pahempi?

Nuuskan ja nikotiinipussien keskeisin ero on se, että nikotiinipusseissa ei ole tupakkaa, jolloin kaikki siihen liittyvät haitat jäävät pois. Tämän lisäksi nikotiinipussien valmistuksessa käytetään turvallisempia ainesosia. Molemmat näistä tuotteista kuitenkin sisältävät tupakkaa ja tupakka tunnetusti on riippuvuutta aiheuttava. Usein nikotiinipussien nikotiinipitoisuus on vähäisempi, mutta toki vahvempiakin on saatavilla.

Onko nuuskan lopettaminen helppoa?

Nuuskan lopettaminen voi olla vaikeaa, kuten muistakin riippuvuksista eroon pääseminen. Lopettaminen on erityisen vaikeaa jos riippuvuus on vahva. Riippuvuudesta tulee vahva jos käyttää vahvalla nikotiinin määrällä varustettua nuuskaa, pitää nuuskaa usein ja kauan huulessa. Tällöin kannattaa ottaa avuksi vahvemmat nikotiinipussit välttyäkseen vieroitusoireilta ja näin on paremmat mahdollisuudet pysyä ilman nuuskaa.

Mikä nikotiinipussi poraa eniten?

Nikotiinipusseja on saatavilla netistä todella laajasti ja porauksia on laidasta laitaan. Usein chili nikotiinipussit poraavat parhaiten, mutta on myös monia mintun tai mentholin makuisia nikotiinipusseja, joissa on jäätävä poraus. Esimerkiksi Denssi tuoteperheen nikotiinipussit ovat tunnettuja porauksestaan.

Nikotiinipussit tilaaminen

Nikotiinipussien tilaaminen ei ole vaikeaa ja joillain sivuilla, kuten nikotiinipussit.com on asiakaspalvelu, joka auttaa livechatissa ongelmatilanteissa tarvittaessa. Heidän sivuiltaan tilaaminen on laillista kaikille yli 18 vuotiaille.

Saako nikotiinipusseja tuoda Suomeen?

Nikotiinipussien tuonti Suomeen on laillista. Nikotiinipusseja saa tosin ostettua vaikkapa lähikaupasta. Nikotiinipussien tuontia koski ennen erilaisia rajoituksia vahvuuden ja määrän suhteen.

Saako Virosta nuuskaa?

Virossa ei myydä nuuskaa. Nuuskaa myydään Virossa jonkin verran pimeästi, kuten Suomessakin. Nikotiinipussit ovat kuitenkin Virossa laillisia ja myös vahvoja nikotiinipusseja saa ostettua helposti. Alle 18 vuotias ei kuitenkaan saa ostaa Virossa nikotiinipusseja.

Saako nuuskaa Virosta

Onko nikotiinipussit terveellisiä?

Lähtökohtaisesti mikään nikotiinituote ei edistä terveyttä tai ole suositeltavaa käyttää. Nikotiinipussit ovat kuitenkin tupakkaan ja nuuskaan verrattuna huomattavasti parempi vaihtoehto terveyden kannalta. Monet nikotiinipussit ovat pieni paha nikotiinimäärältään, eikä siinä ole tupakkaa, jolloin sen haitat jäävät pois täysin.

Miksi nuuska on laitonta?

Nuuska on Suomessa laitonta, koska se kiellettiin Euroopan Unionin alueella vuonna 1995. Ruotsi sai nuuskan myyntiin erityisluvan, joten siellä saa ostaa nuuskaa laillisesti. Kieltämisen jälkeen monet ovat pohtineet, että onko nuuskan kieltäminen ollut kannattavaa, sillä nuuskaa käytetään Suomessa paljon ja verorahat siitä menee Ruotsille.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *