Zixs Minty Lemon nikotiinipussien arvostelu

Zixs Minty Lemon arvostelu

Zixs Minty Lemon nikotiinipusseista irtoaa mintun ja sitruunan yhdistelmää. Pussit ovat mukavan 0,8 g kokoisia, jolloin ne houkuttelevat erityisesti nuuskaan tottuneita luokseen. Zixs tuoteperheeseen kuuluu runsaasti erilaisia makuja, kuten esimerkiksi Zixs Espresso.

Mikä on Zixs Minty Lemon?

Zixs Minty Lemon on sitruunan ja mintun makuinen 0,8 g kokoinen nikotiinipussi. Esimerkiksi tupakan ja nuuskan lopettamisen apuna nikotiinipussit ovat yleisesti todella suosittuja nykyaikaisia apuvälineitä. Zixs Minty Lemon nikotiinipusseja on saatavilla useammassa vahvuudessa: 4 mg, 6 mg (0,7 g kokoinen pussi) ja 6,4 mg .

Zixs Minty Lemon nikotiinipussi

Miten Zixs Minty Lemon toimii?

Zixs Minty Lemon nikotiinipussien herkullista sitruunan makua siivittää ihanan raikas minttu. Pussi mukailee enemmän nuuskan muotoa ja se tekee käyttökokemuksesta paremman erityisesti nuuskapusseihin tottuneille. Pussit ovat hieman isompia, kuin Denssi nikotiinipussit. Poraus ei ole Zixseissä lähelläkään yhtä voimakas Denssien kanssa.

Kenelle Zixs Minty Lemon sopii?

Zixs Minty Lemon sopii suurien pussien ystäville. Usein nuuskaa käyttäneet suosivat isoja pusseja ja entisille tupakoitsijoille kelpaa paremmin pienet pussit. Porauksen puolesta nämä kuitenkin sopivat loistavasti myös tottumattomille. Hempeää tuntumaa pussista kyllä löytyy, mutta se ei ole yhtä brutaali, kuin esim. Denssi pusseissa.

Zixs Minty Lemon nikotiinipussi arvostelu

Zixs Minty Lemon nikotiinipussissa ensimmäisenä pistää silmään desing. Kiekon kansi on hyvin yksinkertainen, sillä logo on isolla keskellä ja maku on keltaisella pienemmällä fontilla yläpuolella punaisin ääriviivoin. Punaiset yksityiskohdat nostavat hyvin yksittäisiä kohtia valkoisesta taustasta, toisin kuin keltainen väri.

Seuraavaksi arvosteluun pääsee itsetuote, joka onkin tässä se tärkein. Pussi on suuri, 0,8 g kokoinen, joka täyttää ylähuulen hyvin. Pussi on saman kokoinen, kuin Odens nuuskan pussit. Usein nikotiinipussit ovat pienehköjä, slim-mallisia, joten ehdottamasti pisteitä tästä. Pussi on hieman kuiva, kuten kuuluukin. Maku tulee heti esille ja siitä erottaa hyvin sitruunan. Mintun maku jää hieman sitruunan taakse, mutta kyllä se sieltä hieman ilmenee.

Zixs Minty Lemon nikotiinipussi

Miten Zixs Minty Lemon nikotiinipussi eroaa Denssi Mango Freeze tai Killa Flash nikotiinipussista?

Vertailuilla havainnollistaa tuotteen parhaiten. Denssi tuoteperhe on uudehko, mutta jo monille tuttu, joten siihen on helppo lähteä vertaamaan. Pussien koossa ei isoa eroa ole ja molemmat ovat nuuskamaisia.

Killa Flash on todella suosittua nikotiininuuskaa erityisesti nuuskaa käyttäneiden keskuudessa. Vaikka Killan valikoima on laaja, niin uusia tuotteita halutaan aina lisää kokeiluun. Tässäpä hieman Killa Flash nikotiinipussin, Denssi Mango Freeze nikotiinipussin ja Zixs Minty Lemon nikotiinipussin keskeisiä eroja.

Denssi Mango FreezeKilla FlashZixs Minty Lemon
Pussi0,7 g pulleahko ja leveä pussi, joka on kostea0,8 g pussi0,7 g ja 0,8 g leveä pussi
MakuMaku tulee voimakkaasti esilleMaku tulee lempeästi esilleMaku erottuu miellyttävästi
PorausPoraus hurja, ei sovi kokemattomalleKevyt porauslempeä poraus
Nikotiini4 mg pussia kohden4 mg pussia kohden4 mg, 6 mg ja 6,4 mg pussia kohden

Zixs Minty Lemon nikotiinipussi yhteenvetona

Zixs Minty Lemon on kokonaisuutena oikein miellyttävä ja mukavaa vaihtelua. Pussikoko ja maku toimivat todella hyvin, mutta poraus hennon puoleinen.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Minttu ja sitruuna, mutta sitruuna enemmän esillä
  • Pussikoot: 0,7 g ja 0,8 g
  • Nikotiinipitoisuudet: 4 mg, 6 mg ja 6,4 mg pussia kohden
  • Poraus: Hento

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *