Zixs Espresso nikotiinipussien arvostelu
|

Zixs Espresso arvostelu

Zixs Espresso on 0,8 g kokoinen kahvin makuinen nikotiinipussi. Zixs tuoteperheen nikotiinipussit ovat perinteisiä pusseja suurempia, mutta se tekee niistä nuuskaan tottuneille hyviä. Erityisesti kahvin makuista nikotiinipussia voi olla haastava löytää isossa pussikoossa.

Mikä on Zixs Espresso?

Zixs Espresso nikotiinipussi on kahvin makuinen nikotiinipussi. Nikotiinipusseisa on ollut monille apua nuuskan tai tupakoinnin lopettamisessa tai vähentämisessä. Jotkut käyttävät esimerkiksi nikotiinipusseja vain tilanteissa, joissa tupakointi ei ole mahdollista.

Zixs Espresso 4mg nikotiiinipussit

Miten Zixs Espresso toimii?

Zixs Espresso nikotiinipusseista nikotiiniannoksen saa herkullisen kahvin maun saattelemana. Porausta ei erityisemmin ole, joten kovaa tuntumaa kaipaaville se ei ole paras vaihtoehto. Mikäli kaipaat voimakasta porausta, niin Denssi Strawberry nikotiinipussit voisivat olla makuusi!

Makuna oleva kahvi tulee mukavasti esille ja kahvin maku on lempeä. Makua irtoaa miellyttävän pitkään, mutta valuttamisen kanssa ei kuitenkaan ole ongelmaa.

Kenelle Zixs Espresso sopii?

Kuten myös muut Zixs tuoteperheen nikotiinipussit, niin myös Zixs Espresso sopii 0,8 g kokoisen pussin kannalta erityisen hyvin nuuskapussien kokoon tottuneille. Poraus ei tule voimakkaana esille, joten sopii tämä myös vain kahvinystäville mainiosti.

Zixs Espresso nikotiinipussit

Zixs Espresso nikotiinipussi arvostelu

Zixs Espresso nikotiinipusseissa on loistava kahvin maku, joka tulee ihanasti esille! Pussin iso koko on plussaa, tuntuu siltä, että jotain todella on huulen alla. Makua riittää kivasti ja se tulee myös mukavasti esille. Porausta kaipaisi, mutta hyvä tarjota vaihtoehto niille, jotka ei siitä pidä.

Zixs Espresso nikotiinipussi yhteenvetona

Zixs Espresso on kahvin makuinen nikotiinipussi ilman sen kummempaa porausta. Kokonaisuudessaa oikein menevä pussi, erityisesti, kun kaipaa vaihtelua.

  • Hinta: Sopiva hinta-laatusuhde 5,90 €
  • Maku: Kahvi
  • Pussi: Kookas 0,8 g kokoinen pussi
  • Nikotiinipitoisuus: 4 mg pussia kohden
  • Poraus: Hyvin lempeä

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *